Πέμπτη 14 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές

Πολιτικές συγκεντρώσεις και συσκέψεις με τίτλο «Κάνε τη διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ παντού. Δώσε δύναμη στη δύναμή σου» διοργανώνονται από την ΚΟ Αττικής του Κόμματος το επόμενο διάστημα, με ομιλητές στελέχη του Κόμματος και υποψηφίους με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σήμερα Πέμπτη:

-- Στις 6 μ.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε χώρους αθλητισμού στον Κορυδαλλό.

-- Στις 10 π.μ., ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το εργοστάσιο της ΦΑΓΕ στη Μεταμόρφωση και θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων.

-- Ο Γιώργος Ιωαννίδης, υποψήφιος δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης, θα επισκεφτεί στις 10 π.μ. το Κέντρο Ειδικής Αγωγής «Αμυμώνη» και στις 11 π.μ. το Κέντρο Ειδικής Αγωγής «Ερμής».

-- Στις 10 π.μ., ο Γιώργος Καλύβας, μέλος της ΕΠ Αττικής, θα επισκεφτεί το κτίριο της Alpha Bank στη Λεωφόρο Αθηνών, για να συζητήσει με τους εργαζομένους.

-- Στις 12.15 μ.μ., η Χριστίνα Μπέλλα, μέλος της ΕΠ Αττικής, θα επισκεφτεί το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής «Ο Καλός Σαμαρείτης», για να συζητήσει με τους εργαζομένους.

-- Στις 12 μ., κλιμάκιο του ΚΚΕ θα επισκεφτεί το εργοτάξιο κατασκευής του Κολεγίου «St. Catherine's», στη Λυκόβρυση, για να συζητήσει με τους εργαζομένους.

Αύριο Παρασκευή:

-- Ο Γιάννης Πρωτούλης θα πραγματοποιήσει περιοδεία στις 7 π.μ. στους εργαζόμενους στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Χαϊδαρίου. Στις 6.30 μ.μ. θα επισκεφθεί το «Θεμιστόκλειο» γήπεδο στον Πειραιά, στην Αγία Σοφία.

-- Στις 10 π.μ., η Μάγδα Χαλτσοτάκη, μέλος της ΕΠ Αττικής, θα επισκεφτεί το κτίριο της Alpha Bank στη Λεωφόρο Συγγρού, για να συζητήσει με τους εργαζομένους.

Το Σάββατο 16 Φλεβάρη:

-- Ο Γιάννης Πρωτούλης θα πραγματοποιήσει περιοδεία στις 10 π.μ. στα εμπορικά καταστήματα στο Πέραμα και στη 1 μ.μ. θα συναντηθεί με τους Συλλόγους Αλιέων Περάματος.

-- Στις 7 μ.μ., στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ιδρυμα Ελληνισμού Διασποράς (Λεωφόρος Δεκελείας 127), θα μιλήσουν: Ο Στέφανος Λουκάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Νίκος Σερετάκης, μέλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας.

Την Κυριακή 17 Φλεβάρη:

-- Στις 11 π.μ., στη Νέα Σμύρνη, στον κινηματογράφο «Σπόρτιγκ» (Κων. Παλαιολόγου 18) θα μιλήσουν: Ο Γιάννης Πρωτούλης και ο Γιάννης Κιουλάνης, υποψήφιος δήμαρχος Νέας Σμύρνης.

-- Στις 6.30 μ.μ., στην Κυψέλη, στο Πολιτιστικό Κέντρο (Καλογερά 18), θα μιλήσουν: Ο Γιάννης Πρωτούλης και ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας.

-- Στις 11 π.μ., στον Αυλώνα, στο Πνευματικό Κέντρο, θα μιλήσει ο Μιχάλης Χασιώτης, μέλος της ΤΕ Βόρειου Τομέα της Αττικής του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος Ωρωπού και υποψήφιος δήμαρχος.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, θα επισκεφτεί αύριο Παρασκευή στις 6.30 π.μ. το εργοτάξιο καθαριότητας του δήμου Κορδελιού - Ευόσμου, στο Κορδελιό, και στις 12 μ. το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Στη Θεσσαλία

Σήμερα Πέμπτη, στις 7 μ.μ., στη Γιάννουλη Λάρισας (ταβέρνα «Η Παρέα»), θα μιλήσει ο Πέτρος Κρίκης, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας.

Αύριο Παρασκευή, στη 1 μ.μ., ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, θα περιοδεύσει στο «The Mart» (πρώην «Μάκρο»).

Το Σάββατο 16 Φλεβάρη, στις 7 μ.μ., στη Σκιάθο, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου, θα μιλήσουν ο Βάιος Καρπέτας, υποψήφιος δήμαρχος Σκιάθου, και ο Τάσος Τσιαπλές.

Την Κυριακή 17 Φλεβάρη:

-- Στις 7 μ.μ., στη Σκόπελο, στον κινηματογράφο «Ορφέας», θα μιλήσουν: Ο Μανώλης Ραμαντάνης, δημοτικός σύμβουλος Σκοπέλου, ο Γιώργος Αναγνώστου, υποψήφιος δήμαρχος Σκοπέλου, και ο Τάσος Τσιαπλές.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Δημόσιας Υγείας Λάρισας οργανώνει πλατιά σύσκεψη στο «Φρούριο». Θα μιλήσει ο Γιώργος Λαμπρούλης, βουλευτής Λάρισας του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., σε σύσκεψη στη συνοικία Ιπποκράτης Λάρισας (καφενείο «Ευριπίδη»), θα μιλήσει ο Πέτρος Κρίκης.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα Πέμπτη:

-- Στις 7 μ.μ., στη Δράμα, στο δημαρχείο, σε εκδήλωση παρουσίασης υποψήφιων περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Γιώργος Μήτρου, υποψήφιος δήμαρχος Δράμας.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Κοζάνη (Εργατικό Κέντρο), θα μιλήσουν ο Θανάσης Χαστάς, Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας, και ο Νώντας Στολτίδης, υποψήφιος δήμαρχος Κοζάνης.

-- Στις 7 μ.μ., στη Βόνιτσα (αίθουσα του δημαρχείου), θα μιλήσουν ο Γιώργος Αμαργιανός, υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου - Βόνιτσας, και ο Νώντας Μωραΐτης, μέλος του ΤΓ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., ο Τίμος Παπανικολάου, υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου, θα περιοδεύσει σε Παραβόλα και Παντάνασσα.

Το Σάββατο 16 Φλεβάρη, στις 7 μ.μ., στα Παλαιά Ρούματα Κρήτης (καφενείο του Κατζάκη), θα μιλήσουν: Ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης, και ο Δημήτρης Ανθούσης, υποψήφιος δήμαρχος Πλατανιά.

Τη Δευτέρα 18 Φλεβάρη, στις 6.30 μ.μ., στο Βαθύ Σάμου, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, θα μιλήσει ο Κώστας Τζίχας, υποψήφιος δήμαρχος Σάμου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ