Κυριακή 6 Σεπτέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2015
Πολιτικές συγκεντρώσεις στο πλαίσιο του 41ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»
  • Σήμερα, Κυριακή:

-- Στα Τρίκαλα, στις 9 μ.μ., στο Μύλο Ματσόπουλου, με ομιλητή τον Αχ. Κανταρτζή, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής του ψηφοδελτίου του Κόμματος στο νομό Τρικάλων.

-- Στην Κατερίνη, στο πάρκο, στις 7.30 μ.μ., με ομιλήτρια την Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

  • Την Τρίτη 8/9

-- Στην Πτολεμαΐδα, στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία, με ομιλητή τον Γιάννη Βήττα, Γραμματέα της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή.

  • Την Παρασκευή 11/9

-- Στην Καλαμάτα, στο Πάρκο Λιμενικού, με ομιλητή τον Κύριλλο Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στην Καβάλα, στο Πάρκο Φαλήρου, με ομιλητή τον Νίκο Σοφιανό, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας.

-- Στα Γιάννενα, στο Πάρκο Λιθαρίτσια, με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κόμματος.

-- Στο Ηράκλειο, στη μουσική σκηνή «ΝΥΝ και ΑΕΪ», με ομιλητή τον Μ. Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή του Κόμματος.

-- Στη Λέσβο, στις 8 μ.μ., στο πάρκο της Επάνω Σκάλας (ΙΚΑ) στη Μυτιλήνη, με ομιλητή τον Σταύρο Τάσσο, υποψήφιο βουλευτή.

-- Στην Καστοριά, στις 8 μ.μ., στην Πλατεία Μακεδονομάχων, με ομιλητή τον Μιχάλη Καραμπατζιά, μέλος της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

  • Το Σάββατο 12/9:

-- Στην Αλεξανδρούπολη, στο Πάρκο Ακαδημίας, με ομιλητή τον Νίκο Σοφιανό.

-- Στην Κοζάνη, στις 8 μ.μ., στο Πάρκο (Γήπεδο), με ομιλητή τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στα Γρεβενά, στις 8 μ.μ., στην πλατεία λαχαναγοράς (Ρολόι), με ομιλητή τον Θανάση Χαστά, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιο βουλευτή.

-- Στην Πάτρα, στο ΤΕΙ, με ομιλήτρια την Μαρίνα Λαβράνου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και υποψήφια βουλευτή.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ