Κυριακή 6 Σεπτέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2015
Νέες υπογραφές στήριξης στην πολιτική πρόταση του ΚΚΕ

Δημοσιεύουμε νέες υπογραφές στο κάλεσμα στήριξης της πολιτικής πρότασης του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, από εργαζόμενους, ανέργους αυτοαπασχολούμενους, γυναίκες, νέους, εκλεγμένους σε φορείς του κινήματος, στα συνδικάτα, στις οργανώσεις των αυτοαπασχολουμένων, σε άλλους μαζικούς φορείς, αλλά και καλλιτέχνες, διανοούμενους, απόστρατους αξιωματικούς, ανθρώπους του Αθλητισμού, εκλεγμένους στην Τοπική Διοίκηση κ.ά. Ενας ακόμα κατάλογος με 160 υπογραφές έρχεται να προστεθεί στο σύνολο, που έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις 1.000.

Το κάλεσμα στήριξης, ανάμεσα σε άλλα, σημειώνει: «Ολοι εμείς ενώνουμε τη φωνή μας και καλούμε όλους όσοι πίστεψαν ότι με το ΟΧΙ λένε ΟΧΙ στη λιτότητα, στην πολιτική της ΕΕ, που με τα μνημόνια διαρκείας της καταδικάζει τους λαούς σε διαρκή φτώχεια και εξαθλίωση... και βλέπουν ότι το ΟΧΙ τους γίνεται ΝΑΙ σ' ένα νέο μνημόνιο, ότι τα κόμματα που τους ζήτησαν να στηρίξουν το ΟΧΙ (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ) αξιοποίησαν την ψήφο τους, για να φέρνουν μαζί με τα κόμματα που στήριξαν το ΝΑΙ (ΝΔ, Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ) το ένα μετά το άλλο τα πακέτα των σκληρών μνημονιακών μέτρων...

Σας καλούμε να συμβάλουμε όλοι μαζί στην κοινωνική συμμαχία εργαζομένων, αυτοαπασχολούμενων, αγροτών, που θα παλέψει σε γραμμή ρήξης με την ΕΕ, το κεφάλαιο, τα μονοπώλια και την εξουσία τους».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ