Κυριακή 6 Σεπτέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2015
Γιώτα ΒΕΗ

Τραγουδίστρια

ΚΚΕ γιατί μπόρεσε να προβλέψει σωστά και με ακρίβεια όλα όσα τραγικά μας συμβαίνουν από την αρχή της κρίσης. Διαθέτει δηλαδή διορατικότητα, που οφείλεται στην καθαρότητα της σκέψης και των ιδεών του, αλλά και στην ανιδιοτέλειά του.

ΚΚΕ γιατί παρότι οι ρίζες του βρίσκονται πολύ μακριά, στην Οκτωβριανή Επανάσταση κι ακόμα πιο πριν, ξέρει να προσαρμόζεται στις ανάγκες του σήμερα. Είναι πάντα νέο και μοντέρνο.

ΚΚΕ γιατί είναι σαν τη μύγα του Σωκράτη, που αν και ενοχλητική, τελικά μας κάνει καλό: μας τσιγκλά, μας ξυπνά, μας βγάζει από τη νωθρότητα και την απραξία.

Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα κόμματα που θέλουν να παραστήσουν τα προοδευτικά, τα φιλολαϊκά, τα «αριστερά», τόσο στο παρελθόν όσο και στο παρόν, δανείζονται συνθήματα και ιδέες από το ΚΚΕ. Επειδή, όμως, δεν έχουν την καθαρότητα της σκέψης και της ψυχής του ΚΚΕ, αργά ή γρήγορα αποκαλύπτουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Δεν είναι παρά φτηνές απομιμήσεις, που με την κούφια φλυαρία τους προσπαθούν να μας ξεγελάσουν, να μας παραπλανήσουν, για να παραδοθούμε στην αδράνεια και τις άσκοπες θυσίες για λογαριασμό των λίγων.

Για το σήμερα και το αύριο, τώρα και πάντα ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ