Πέμπτη 22 Απρίλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ξεκίνησαν οι ανοιχτές συσκέψεις - συζητήσεις της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ

Με θέμα «Με το ΚΚΕ πάντα μπροστά, για να δυναμώσει η λαϊκή διεκδίκηση για τις ανάγκες, το δίκιο μας»

Ο Θ. Χιώνης
Ο Θ. Χιώνης
Ενα μεγάλο πολιτικό άνοιγμα με ανοιχτές συσκέψεις - συζητήσεις με θέμα «Με το ΚΚΕ πάντα μπροστά, για να δυναμώσει η λαϊκή διεκδίκηση για τις ανάγκες, το δίκιο μας» πραγματοποιεί η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ τις μέρες αυτές.

Χτες το απόγευμα, εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν μεταξύ άλλων στο Χαϊδάρι, με ομιλητή τον Θοδωρή Χιώνη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, στο Περιστέρι, στο Θεατράκι ΟΤΕ, με ομιλητή τον Πέτρο Αλέπη, μέλος της ΚΕ, αλλά και σε Ιλιον, Νίκαια και Κορυδαλλό.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίζεται ως εξής:

Σήμερα, Πέμπτη

-- Στις 7 μ.μ. στο Περιστέρι, στην Ανθούπολη, στην πλατεία Γιαννάκου, με ομιλήτρια την Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στο Περιστέρι, στην παλιά πλατεία Μπουρναζίου, με ομιλητή τον Νίκο Καραγιάννη, μέλος της ΤΕ Περιστερίου - Νοτιοδυτικών.

-- Στις 7 μ.μ. στο Περιστέρι, στη Νέα Ζωή, στην πλατεία έναντι ΚΕΠ (Βύρωνος και Πελοπίδα), με ομιλητή τον Γιάννη Καρασούλο, μέλος της ΤΕ Περιστερίου - Νοτιοδυτικών.

Aύριο, Παρασκευή

-- Στις 6.30 μ.μ. στο Μενίδι, στον αίθριο χώρο του Στεκιού Σωματείων και Φορέων (Κακλαμανάκη 21 - Ολυμπιακό Χωριό), με ομιλητή τον Κύριλλο Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

ΧΑΪΔΑΡΙ
ΧΑΪΔΑΡΙ
-- Στις 7 μ.μ. στην Ελευσίνα, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Λεωνίδας Κανελλόπουλος» (Ιωνος Δραγούμη 37), με ομιλητή τον Δήμο Κουμπούρη, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στην Ανάκασα, στην πλατεία Αρη Βελουχιώτη, με ομιλητή τον Γιάννη Τασιούλα, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στην Κάντζα, στο πάρκο, με ομιλητή τον Χρήστο Κατσώτη, μέλος της ΚΕ και βουλευτή.

-- Στις 6.30 μ.μ. στον Κόκκινο Μύλο, στην Τριγωνική Πλατεία, με ομιλητή τον Θοδωρή Σκολαρίκο, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ. στο Κορωπί, στην πλατεία Ελευθερίας, με ομιλητή τον Βαγγέλη Ρεμπάπη, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 6.30 μ.μ. στο Πασαλιμάνι, στην πλατεία Κανάρη, με ομιλητή τον Μανώλη Ραπανάκη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής και Γραμματέα της ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 24/4

-- Στις 6.30 μ.μ. στα Ανω Λιόσια, στην κεντρική πλατεία, με ομιλητή τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.

-- Στις 6.30 μ.μ. στον Πειραιά, στο Πάρκο Δηλαβέρη, με ομιλήτρια την Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή Β' Πειραιά.

-- Στις 7 μ.μ. στην Παιανία, στην κεντρική πλατεία, με ομιλητή τον Βάλσαμο Συρίγο, μέλος της ΚΕ.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
-- Στις 6.30 μ.μ. στην Πετρούπολη, τέρμα Σκρα - Πεύκα Βέρδη, με ομιλητή τον Γιώργο Παναγή, μέλος της ΚΕΟΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ. στο Παγκράτι, στην πλατεία Βαρνάβα, με ομιλητή τον Λευτέρη Νικολάου - Αλαβάνο, ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ. στην Κυψέλη, στο θεατράκι της Φωκίωνος Νέγρη (Φωκίωνος Νέγρη & Σκύρου), με ομιλητή τον Κώστα Ρήγα, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 6.30 μ.μ. στο Ιλιον, στα δημοτικά ιατρεία (Αγίου Νικολάου), θα μιλήσει ο Γιώργος Καλύβας, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στο Καματερό, στην πλατεία Δημοκρατίας, με ομιλητή τον Βασίλη Παπαβασιλείου, μέλος του ΤΓ Δυτικών Συνοικιών.

-- Στις 6.30 μ.μ. στο Περιστέρι, στην Κηπούπολη, στην πλατεία Αϊ - Γιώργη, με ομιλητή τον Γιώργο Σιδέρη, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 6.30 μ.μ. στο Περιστέρι, στον Λόφο Αξιωματικών, στην πλατεία Κολυμβητηρίου, με ομιλητή τον Φίλιππο Φλουσκούνη, μέλος της ΤΕ Περιστερίου - Νοτιοδυτικών Συνοικιών.

-- Στις 7 μ.μ. στο Αιγάλεω (Λιούμη), στην πλατεία Αγ. Τριάδας, με ομιλήτρια την Ελένη Καρανάσιου, μέλος της ΤΕ Περιστερίου - Νοτιοδυτικών Συνοικιών.

-- Στις 5 μ.μ. στο Πέτρινο Θεατράκι Φιλοπάππου (είσοδος από Μπέλες και Παναιτωλίου - περιφ. Φιλοπάππου), με ομιλήτρια την Βαγγελιώ Νικολάου, μέλος της ΤΕ Καλλιτεχνών.

-- Στις 6.30 μ.μ. στον Πειραιά, στην πλατεία Φρεατύδας, με ομιλητή τον Αλέξανδρο Κοτέα, μέλος του ΤΓ Πειραιά.

Την Κυριακή 25/4

-- Στις 7 μ.μ. στο Ιλιον, στην πλατεία Δημαρχείου, με ομιλητή τον Νίκο Μαυροκέφαλο, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., στη Ν. Σμύρνη, στην πλατεία Ζαρίφη, με ομιλητή τον Χρήστο Κατσώτη.

-- Στις 6.30 μ.μ. στην Πετρούπολη, στο θεατράκι στο Πανόραμα, με ομιλητή τον Γιώργο Πέρρο, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., στον Αλιμο, στην πλατεία Αρη Βελουχιώτη, με ομιλητή τον Δημήτρη Βιτάλη, μέλος της ΕΠ Αττικής.

-- Στις 11 π.μ. στο Αιγάλεω, στον πεζόδρομο Αλατσάτων & Λευκάδος, με ομιλήτρια την Ελένη Καρανάσιου.

-- Στις 5 μ.μ. στο Πέτρινο Θεατράκι Φιλοπάππου (είσοδος από Μπέλες και Παναιτωλίου - περιφ. Φιλοπάππου), με ομιλητή τον Εντρι Νέζα, μέλος της ΤΕ Καλλιτεχνών.

Τη Δευτέρα 26/4

-- Στους Αγίους Αναργύρους στην πλατεία Κοκκινόπουλου στις 7 μ.μ. θα μιλήσει ο Θοδωρής Σκολαρίκος.

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Γαλάτσι, στην πλατεία Μανδηλαρά (Βεΐκου και Τράλλεων), με ομιλητή τον Χρήστο Μπάθα, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής.

-- Στις 6.30 μ.μ., στην Καλλιθέα, στον πεζόδρομο Δημαρχείου (Μαντζαγριωτάκη), με ομιλητή τον Πέτρο Μαρκομιχάλη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ