Κυριακή 6 Σεπτέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2015
Δραστηριότητες Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ
Στην Αττική
  • Σήμερα, Κυριακή

-- Στις 7.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στην Παλατιανή Πετρούπολης, στην πλατεία Γοργόνας, θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας.

-- Στις 8 μ.μ., σε συγκέντρωση στην Παιανία, στο παλιό Δημαρχείο Γλυκών Νερών (λεωφ. Λαυρίου), θα μιλήσει ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Στέκι της ΚΝΕ, θα μιλήσει σε επιστήμονες αυτοαπασχολούμενους από το χώρο της Υγείας ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας.

  • Αύριο, Δευτέρα

-- Στις 10 π.μ., η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, θα επισκεφτεί τη βιβλιοθήκη της Βουλής στην οδό Λένορμαν, στο παλιό Καπνεργοστάσιο.

-- Στις 10.30 π.μ., στο Αιγάλεω, ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής στην Αττική, θα μιλήσει σε σύσκεψη συνταξιούχων, στα γραφεία του σωματείου των συνταξιούχων (Ανδριανουπόλεως και Ελλης).

-- Στις 8 μ.μ., σε συγκέντρωση στον Ταύρο, στην πλατεία Παναγίτσας, θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, υποψήφιος βουλευτής Β' Αθήνας.

-- Στις 9.30 π.μ., ο Σάββας Τσιμπόγλου, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Α' Πειραιά, θα επισκεφτεί τη Μονάδα Υγείας Πειραιά (Οίκος Ναύτη) και στις 10.30 π.μ. τη Μονάδα Υγείας της οδού Μπουμπουλίνας στον Πειραιά.

-- Στις 7 π.μ., η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ και υποψήφια βουλευτής Α' Πειραιά, ο Γιάννης Ντουνιαδάκης και ο Ηλίας Σαλπέας, υποψήφιοι βουλευτές Α' Πειραιά, θα επισκεφτούν το γκαράζ του Δήμου Πειραιά.

-- Στις 10 π.μ., η Ελένη Γερασιμίδου, υποψήφια βουλευτής Αττικής, θα επισκεφτεί το Μουσικό Σχολείο Παλλήνης.

  • Την Τρίτη 8/9

-- Στις 8 μ.μ., στο Γαλάτσι, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Βεΐκου και Γαλατσίου), θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., στην Ηλιούπολη, στην πλατεία Φλέμινγκ, θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

-- Στις 7.30 μ.μ., στα Σεπόλια, στο καφενείο «Ηπειρος», θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη, υποψήφια βουλευτής Α' Αθήνας.

  • Την Τετάρτη 9/9

-- Στις 8 μ.μ., στη Δάφνη, στην πλατεία Ηρώων (Δημαρχείου), θα μιλήσει ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Β' Αθήνας.

-- Στις 8 μ.μ., στο Μαρούσι, στο σταθμό ΗΣΑΠ, θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Β' Αθήνας.

-- Στις 8 μ.μ., στην Αγ. Παρασκευή, στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσει η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια βουλευτής Β' Αθήνας.

-- Στις 8 μ.μ., στο Χολαργό, στο Δημαρχείο, θα μιλήσει η Εύη Γεωργιάδου, υποψήφια βουλευτής Β' Αθήνας.

-- Στις 8 μ.μ., στη Γλυφάδα, στην πλατεία Αγ. Τρύφωνα, θα μιλήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές Β' Αθήνας Γιώργος Μαυρίκος και Βίκυ Αράπη.

-- Στις 8 μ.μ., στην Αγ. Βαρβάρα, στο Πάρκο Μητέρας, θα μιλήσουν ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Β' Αθήνας και ο Κώστας Κακαράτζας, υποψήφιος βουλευτής Β' Αθήνας.

-- Στις 8 μ.μ., στο Κερατσίνι, στην πλατεία Λαού, θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας.

-- Στις 7.30 μ.μ., στη Νίκαια, στην πλατεία Δαβάκη (Περιβολάκι), θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης.

-- Στις 7 μ.μ., στον Κορυδαλλό, στην πλατεία Αη Γιώργη, θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, υποψήφια βουλευτής Β' Πειραιά.

-- Στις 7.30 μ.μ., στον Αγ. Στέφανο, στο σταθμό του ΟΣΕ, θα μιλήσει ο Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 8 μ.μ., στο Κορωπί, στην πλατεία Αγάλματος, θα μιλήσει ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Β' Αθήνας.

-- Στις 8 μ.μ., στην Κηφισιά, στο αμφιθέατρο των εργατικών πολυκατοικιών, θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, υποψήφιος βουλευτής Β' Αθήνας.

Σε Μακεδονία και Θράκη
  • Σήμερα, Κυριακή

-- Στις 11 π.μ., η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Τα προβλήματα των ΕΒΕ και η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ», στην αίθουσα του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ, στη Θεσσαλονίκη. Θα μιλήσει ο Βασίλης Μαμάης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

  • Αύριο, Δευτέρα

-- Στις 9.30 π.μ., περιοδεία στην Πυροσβεστική, από τον Γιάννη Δελλή, υποψήφιο βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης.

-- Στις 9.30 π.μ., στα Κουφάλια, περιοδεία του Σάκη Βαρδαλή, υποψήφιου βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης. Στις 11 π.μ., περιοδεία στους εργαζόμενους της ΜΕΒΓΑΛ. Στις 7 μ.μ., περιοδεία στον Λαχανά.

Στη Δυτική Ελλάδα
  • Σήμερα, Κυριακή

-- Στις 11.30 π.μ., συγκέντρωση στην πλατεία των Δεμένικων, με ομιλήτρια την Μαρίνα Λαβράνου, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και υποψήφια βουλευτή Αχαΐας.

-- Στις 8 μ.μ., συγκέντρωση στην πλατεία της Αρόης, με ομιλητή τον Σπύρο Μπέτση, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας.

-- Στις 8.30 μ.μ., συγκέντρωση στην Αχαγιά, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη», με ομιλητή τον Αλέκο Θανόπουλο, υποψήφιο βουλευτή Αχαΐας.

-- Στις 8.30 μ.μ., συγκέντρωση στο Χαλκιόπουλο Βάλτου, στο καφενείο της «Τσιαντή Μαρίνα», με ομιλητή τον Σπύρο Κοτοπούλη, υποψήφιο βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

-- Στις 8.00 μ.μ., συγκέντρωση στο Αιτωλικό, στην αίθουσα του Δημαρχείου, με ομιλητή τον Τίμο Παπανικολάου, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., συγκέντρωση στο καφενείο στα Κομιτάτα, με ομιλητή τον Διονύση Γεωργόπουλο, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας.

  • Αύριο, Δευτέρα

-- Στις 10 π.μ., περιοδεία - ομιλία στο ΚΕΑ Αράξου και στη «Frigoglass» από τον Νίκο Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Αχαΐας.

-- Στις 7 μ.μ., ομιλία στα Βραχνέικα, στην αίθουσα «Σταυροπούλου», από τους Τάκη Πετρόπουλο και Χριστίνα Κονδάκη, υποψήφιους βουλευτές Αχαΐας του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., ομιλία στο Ζαβλάνι από τον Δημήτρη Αγγελόπουλο, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας.

-- Στις 9 μ.μ., σύσκεψη - συζήτηση για τις θέσεις του ΚΚΕ για τους αγρότες, στο πρώην Δημαρχείο Συμπολιτείας, με ομιλητή τον Νίκο Καραθανασόπουλο.

-- Στις 8 μ.μ., ομιλία στο Μεσολόγγι, στην αίθουσα του «Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου», από τον Νίκο Μωραΐτη, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας και υποψήφιο βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας.

Στη Θεσσαλία
  • Σήμερα, Κυριακή

-- Στις 10.30 π.μ., ομιλία στο Ομόλιο Λάρισας με τον Ρίζο Μαρούδα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ