Σάββατο 19 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ: Τη συμπαράστασή της στους συμβασιούχους εργαζόμενους του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) της Φυλής εκφράζει η Δημοτική Αρχή Νίκαιας και δηλώνει ότι η μονιμοποίηση των 200 συμβασιούχων αποτελεί αναγκαίο αίτημα. Σε σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμος Νίκαιας κάνει έκκληση στους δημότες να μην κατεβάζουν τα απορρίμματα στους κάδους, αφού η αποκομιδή τους δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί γιατί ο ΧΥΤΑ έχει κλείσει επ' αόριστον, λόγω των κινητοποιήσεων.

ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: Πικετοφορία στους κεντρικούς δρόμους και εξόρμηση στη λαϊκή αγορά έκαναν οι εργαζόμενοι στο Δήμο, που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις για: έγκαιρη καταβολή των μισθών και των ασφαλιστικών τους εισφορών, μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους κλπ.

ΕΚΑΒ: Τετράωρη στάση εργασίας (9.30 π.μ - 1.30 μ.μ) και γενική συνέλευση πραγματοποιούν τη Δευτέρα 21 Δεκέμβρη οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, διεκδικώντας μεταξύ άλλων την καταβολή δεδουλευμένων Οκτώβρη - Νοέμβρη 2009, αλλαγή του τρόπου καταβολής των υπερωριών, επίδομα αγοράς στολής, προσλήψεις, αναπροσαρμογή του επιδόματος ετοιμότητας, συμμετοχή του εκπροσώπου των εργαζομένων στο ΔΣ του ΕΚΑΒ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ