Σάββατο 19 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΑΠΕΡΓΙΑ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΗ
Ας το χωνέψουν!

Τους κόστισε, όπως αποδεικνύεται, η δράση του ΠΑΜΕ. Γι' αυτό ανέλαβαν από κοινού εργοδοσία (ΕΡΤ - Αγγελιοφόρος) και συνδικαλιστικές πλειοψηφίες να καταγγείλουν το ΠΑΜΕ και να εμφανιστούν ως θεματοφύλακες της δημοκρατίας και του δικαιώματος της εργασίας, του «δίκιου» των «εργατών» της ενημέρωσης.

Ποιοι; Αυτοί (ΕΡΤ) που κρατούν ομήρους εργαζόμενους με τις συμβάσεις έργου, αυτοί (Αγγελιοφόρος) που στο όνομα των περικοπών ανακοινώνουν προγράμματα εθελούσιας εξόδου και απολύσεις, ενοποιήσεις τμημάτων καθημερινού και κυριακάτικου φύλλου.

Αυτοί που ταγμένοι να βλέπουν μόνο τα δίκια των αφεντικών τους δεν είδαν τους χιλιάδες εργάτες απεργούς που διαδήλωσαν στη Θεσσαλονίκη και χτες μιλούσαν για «σχεδόν μηδενική συμμετοχή» στην απεργία.

Μπόρεσαν όμως να δουν επέμβαση στη δουλειά των δημοσιογράφων, προσδιορίζοντας ως τέτοια την παρέμβαση του ΠΑΜΕ στην ΕΤ - 3.

Αυτοί που έχουν αναλάβει να μας πείσουν ότι «το δίκαιο είναι ένα και ενιαίο», δηλαδή ότι υπερισχύει το δίκαιο του αφεντικού εργοδότη, είναι καιρός να χωνέψουν ότι το ΠΑΜΕ, το ταξικό κίνημα, θα συνεχίσει να πορεύεται με οδηγό το σύνθημα «νόμος είναι το δίκιο του εργάτη»!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ