Σάββατο 19 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΑΠΕΡΓΙΑ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΗ
ΠΑΜΕ
Καταγγέλλει τους κονδυλοφόρους των εκμεταλλευτών

Η πανελλαδική πανεργατική απεργία «εξαφανίστηκε» από τη συντριπτική πλειοψηφία των αστικών ΜΜΕ

Το ρόλο της «αντικειμενικής» δημοσιογραφίας και των «ανεξάρτητων» ΜΜΕ καταγγέλλει το ΠΑΜΕ με ανακοίνωσή του, στο φόντο της «εξαφάνισης» της μεγάλης απεργιακής κινητοποίησης από τα αστικά ΜΜΕ. «Εξαφάνισης» που μαρτυρά την ανησυχία που προκάλεσε στο κεφάλαιο και όσους το στηρίζουν.

Ετσι, με αφορμή την προκλητική στάση που κράτησε ο δημοσιογράφος του τηλεοπτικού καναλιού «Μέγκα» Μανώλης Καψής απέναντι στην παρέμβαση του ΠΑΜΕ για την αποσιώπησης της προχτεσινής απεργιακής κινητοποίησης από το κανάλι, το ΠΑΜΕ σημειώνει σε ανακοίνωσή του: «Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τη ντουντούκα του ΠΑΣΟΚ και υπερασπιστή της αντιλαϊκής πολιτικής και των συμφερόντων των ιδιοκτητών του ΜΕΓΚΑ, τον δημοσιογράφο Μανώλη Καψή. Ο κύριος αυτός σε τηλεφωνική παρέμβαση του ΠΑΜΕ για την αποσιώπηση της κινητοποίησης της 17 Δεκέμβρη, απάντησε: "έτσι γουστάρουμε να σας προκαλούμε, και να μη σας δείχνουμε ποτέ. Ετσι θα κάνει το ΜΕΓΚΑ από εδώ και πέρα".

Δηλώνουμε προς τη διοίκηση του ΜΕΓΚΑ και τον χρυσοπληρωμένο δημοσιογράφο της εργοδοσίας ότι οι απειλές στο ταξικό εργατικό κίνημα δεν πιάνουν. Οι χιλιάδες των απεργών στις 17 Δεκέμβρη, αυτό το ορμητικό ποτάμι κατά της αντεργατικής πολιτικής θα έρθει η ώρα που θα συμπαρασύρει στο δρόμο όλους τους κονδυλοφόρους και τα τσιράκια της εργοδοσίας και των πολιτικών της εκφραστών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ