Τετάρτη 27 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Η «αξιοποίηση» του Ζουράρι

Μετά τη συνέντευξη του Μ. Κωστόπουλου, η εφημερίδα του Βόλου «Θεσσαλία» (η οποία όπως έχουμε γράψει καθοδηγείται οικονομικά, πολιτικά κλπ. από την κεντροαριστερή συνεργασία ΠΑΣΟΚ - ΣΥΝ του Νομού Μαγνησίας και όχι μόνο) δημοσίευσε προχτές συνέντευξη του Κώστα Ζουράρι, συνεργαζόμενο με τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στις τελευταίες εκλογές, ο οποίος προχώρησε για μια ακόμα φορά στην προβολή των γνωστών ή λιγότερο γνωστών ιδιόμορφων απόψεών του, σχετικά με τις θέσεις του ΚΚΕ, την πολιτική του των συμμαχιών, κλπ. Δεν έχασαν ευκαιρία φυσικά οι αθηναϊκές εφημερίδες να «αξιοποιήσουν» λεγόμενά του, όπως ακριβώς έκαναν με τον Κωστόπουλο, για να πλήξουν και πάλι το ΚΚΕ και την πολιτική του.

Βέβαια, είναι δικαίωμα του καθένα να «διατίθεται» όπως του γουστάρει. Εμείς δεν πρόκειται να ασχοληθούμε ξανά με τις απόψεις του κ. Ζουράρι. Αλλωστε, ο «Ρ» αναλυτικά έχει απαντήσει και πριν και μετά τις εκλογές με αρθρογραφία και σχόλια, για την ουσία των απόψεων Ζουράρι και ιδιαίτερα στις θέσεις του για την πολιτική συμμαχιών, για το Μέτωπο και την αντίληψή του για τις συνεργασίες, ζητήματα στα οποία μάλλον συμφωνεί με αυτούς που υποτίθεται πως τον κατηγορούν. Μύλος δηλαδή.

Οσο για την τακτική της «Θεσσαλίας», δε μας προξενεί καμιά έκπληξη. Αλλωστε, έχουμε... ενημερωθεί, μέσω της κ. Μάνη και του «Καρφιού», ότι θα συνεχίσει να παίρνει ανάλογες συνεντεύξεις. Η επόμενη ποια θα είναι, του Ντρέκου..;


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ