Παρασκευή 27 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις του 33ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»

Καθημερινές είναι οι εκδηλώσεις που γίνονται στο πλαίσιο του 33ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» σε κάθε γωνιά της χώρας, με κεντρικό σύνθημα «Μη στριμώχνεσαι στα μέτρα τους. Με το ΚΚΕ για τη ζωή που μας αξίζει!».

Για τις επόμενες μέρες έχουν προγραμματιστεί οι εξής εκδηλώσεις:

-- Σήμερα, Παρασκευή, στην πλατεία Ανδρούτσου της Πρέβεζας, θα πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ της ΚΝΕ με θέμα «Μη στριμώχνεσαι στα μέτρα τους. ΚΚΕ ισχυρό για τη ζωή που μας αξίζει». Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Θανάσης Τζίμας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, ενώ θα προβληθεί DVD για τα πολεμικά παιχνίδια, αφιέρωμα στον Τσε Γκεβάρα και θα πραγματοποιηθεί συναυλία από ερασιτεχνικά συγκροτήματα της πόλης.

-- Διήμερες εκδηλώσεις για σήμερα, Παρασκευή και αύριο, Σάββατο, διοργανώνει το ΝΣ Εύβοιας της ΚΝΕ στη Χαλκίδα. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 8 το βράδυ, στο θέατρο Κωτσόπουλου (Καστράκι). Η πρώτη μέρα θα είναι αφιερωμένη στους μαθητές με προβολές βίντεο και συναυλία, η δεύτερη θα είναι αφιερωμένη στους νέους εργαζόμενους με ομιλητές τον Αντώνη Κούκουρα, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, και την Κατερίνα Δαμάκη, πρόεδρο του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας και μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας.

-- Σήμερα, προφεστιβαλική εκδήλωση πραγματοποιεί, στον κόμβο της ΒΙΠΕ στα Γιάννενα, η ΟΒ Εργοστασίων της ΚΝΕ με θέμα «Μη στριμώχνεσαι στα μέτρα τους, ΚΚΕ ισχυρό για τη ζωή που μας αξίζει».

-- Σήμερα, στο Πάρκο Πευκάκια, στη Νέα Χώρα στα Χανιά, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στις 8 το βράδυ, με θέμα «Ελληνες και μετανάστες, ίσα δικαιώματα, ίδιες ανάγκες».

-- Εκδήλωση στο Καινούργιο Αγρινίου, με θέμα «Οι διακοπές δεν είναι πολυτέλεια, είναι δικαίωμα», με ομιλητή τον Βασίλη Δήμα, μέλος του ΝΣ Αιτωλοακαρνανίας της ΚΝΕ, θα γίνει σήμερα.

-- Προφεστιβαλική εκδήλωση για τις νέες γυναίκες θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα, σήμερα, έξω από το «Hondos Center» με προβολή DVD και συζήτηση.

-- Συζήτηση για τα δημοκρατικά δικαιώματα διοργανώνει η ΚΝΕ, αύριο Σάββατο, στις 9 το βράδυ, στην κατασκήνωση του ΑΠΘ στο Ποσείδι Χαλκιδικής. Ομιλητές θα είναι ο Γιάννης Ζιώγας, νομαρχιακός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, ο Θοδωρής Χιόνης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και ο Παναγιώτης Κ., ο 19χρονος φοιτητής που είχε συλληφθεί και φυλακιστεί με την κατηγορία ότι συμμετείχε σε επεισόδια έξω από το ΑΠΘ.

-- H OB Ιτέας της ΚΝΕ διοργανώνει τη Δευτέρα 30 Ιούλη, στις 9.30 το βράδυ, στην πλαζ του καφέ «ΚΑΒΟΣ», εκδήλωση - αφιέρωμα με θέμα «Τσε Γκεβάρα, ο μεγάλος επαναστάτης».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ