Τετάρτη 25 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
Κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις

Σε απόσταση αναπνοής πλέον από τις βουλευτικές εκλογές και οι ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα κορυφώνουν την πολιτική τους δραστηριότητα, στα πλαίσια της οποίας περιλαμβάνονται και οι κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις, με ομιλητές στελέχη του Κόμματος και υποψηφίους βουλευτές, στις οποίες καλούνται να συμμετάσχουν πλατιά ο λαός και οι εργαζόμενοι. Συγκεκριμένα διοργανώνονται οι παρακάτω συγκεντρώσεις:

Σήμερα Τετάρτη

- Στις 6.30μ.μ., στο Αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Πειραιά. Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν οι Παναγιωτόπουλος Θανάσης, Παπασωτηρίου Σωτήρης και Πουλικόγιαννης Σωτήρης.

- Στις 6.30μ.μ., στα γραφεία της ΚΟ Γούβας στην πλατεία Πλυτά. Θα μιλήσει ο Γιώργος Σκιαδιώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Ευγένειας. Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΚΟΠ. Θα χαιρετίσει ο Ανδρέας Ζαζόπουλος.

- Στις 7μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Χαλκηδόνας (Αγ. Αναργύρων 9). Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Σοφός, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν οι Αντ. Αντύπας, Χ. Χουρδάκης.

- Στις 7μ.μ., στο Δημαρχείο Αγίου Δημητρίου. Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης. Θα χαιρετίσουν οι Ν. Παπαγεωργίου, Χρ. Κακουλίδου.

- Στις 7μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Κάτω Πετραλώνων (Αθηνοδώρου 61). Θα μιλήσει ο Στέλιος Λάμπρου. Θα χαιρετίσουν οι Γ. Γκολφινόπουλος, Χ. Παπαμάργαρης.

- Στις 7μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Ελληνικού (πρώην αμερικάνικη βάση). Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν οι Δ. Μαυροδόγλου, Αρ. Αβραμίδης.

- Στις 7μ.μ., στο Τεφέλι του Νομού Ηρακλείου. Θα μιλήσουν ο Κώστας Ξυλούρης και ο Γιάννης Πακέ.

Αύριο Πέμπτη

- Στις 7μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας (αίθουσα «ΑΡΜΟΝΙΑ»). Θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι βουλευτές και θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7.30μ.μ., στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πλατεία Νομαρχίας) της Αρτας. Θα μιλήσει ο Γιάννης Ποσοτίδης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 6.30μ.μ., στην Τρίπολη, στην πλατεία Αγ. Βασιλείου. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Νωρίτερα θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε μια σειρά εργασιακούς χώρους. Στις 7π.μ. περιοδεία στο Ενεργειακό Κέντρο της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη. Στις 11π.μ. περιοδεία σε εργοστάσια της Βιομηχανικής Ζώνης στην Τρίπολη. Στις 5.30μ.μ. θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στα γραφεία της ΝΕ Αρκαδίας.

- Στις 6.30μ.μ., στην Νέα Αλικαρνασσό (καφενείο «Κρασανάκη»). Θα μιλήσουν ο Γιώργος Σκεπάρνης και ο Γιάννης Γωνιανάκης.

- Στις 7μ.μ., στη συνοικία Ατσαλένιο Ηρακλείου, στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης.

- Στις 7.30μ.μ., στο Καστέλι Χανίων, στην κεντρική πλατεία Καστελίου, παρουσία όλων των υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ στο νομό.

Την Παρασκευή

- Στις 7μ.μ., στην πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας. Θα χαιρετίσουν υποψήφιοι βουλευτές. Θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7.30μ.μ., στην Κόρινθο, στα Περιβολάκια. Θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 8μ.μ., στην πλατεία Φαρμάκη Ναυπάκτου (σε περίπτωση βροχής στο Εργατικό Κέντρο). Θα μιλήσει ο Γιάννης Ποσοτίδης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το Σάββατο

- Στις 12μ., στην πλατεία Ελευθερίας της Δράμας. Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7.30μ.μ., στο λιμάνι της Μύρινας στη Λήμνο (και σε περίπτωση κακοκαιρίας στο κινηματοθέατρο «Μαρούλα»). Θα μιλήσουν ο Γιάννης Πλάντζος και ο Νίκος Κουρκούνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7μ.μ., στον Πύργο, στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Ζάχαρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7μ.μ., στο Αργος, στην πλ. Αγίου Πέτρου. Θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 8μ.μ., στη Ζάκυνθο, στην πλ. Αγίου Μάρκου. Θα μιλήσει ο Γιάννης Νάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7μ.μ., στη Σπάρτη, στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσουν, οι Βασίλης Καλαματιανός και Χάρης Παπαμάργαρης.

Την Κυριακή

- Στις 7μ.μ., στην πλατεία Δημοκρατίας του Αγρινίου.

Τη Δευτέρα 1/3

- Στις 6.30μ.μ., στο Αργοστόλι, στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Γεωργιάδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ