Τετάρτη 25 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
«ΟΠΛΑ» ΚΑΙ «ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ»

ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ «ΑΝΑΤΡΟΠΗ»... «Πέντε συγκεντρώσεις, πολλά τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά και έντυπα σποτ και ένα δίλημμα είναι τα τρία "όπλα" που θα χρησιμοποιήσει το ΠΑΣΟΚ στις 11 μέρες της προεκλογικής περιόδου που απομένουν, με στόχο να πετύχει τη μεγάλη ανατροπή έστω και την τελευταία στιγμή... Τόσο στις συγκεντρώσεις όσο και στην τηλεοπτική αναμέτρηση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα χρησιμοποιήσει και το τελευταίο προεκλογικό «όπλο» του που είναι το "δίλημμα των εκλογών", το οποίο συνοψίζεται στο διπλό ερώτημα: "Θα πάμε μπροστά ή θα γυρίσουμε στο παρελθόν;" και "Ποιος είναι καταλληλότερος να οδηγήσει τη χώρα στο μέλλον;"» (Γ. Καρελιάς - «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ... «Επιθετική πολιτική έναντι της ΝΔ, με την ανάδειξη των διαφορών των δύο κομμάτων και του ρόλου της ακροδεξιάς στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πρόκειται να ακολουθήσει το ΠΑΣΟΚ, που, παράλληλα, θα επιδιώξει να στείλει μήνυμα νίκης μέσω των μεγάλων ανοιχτών συγκεντρώσεων, αρχής γενομένης από τη Θεσσαλονίκη» (Βασ. Σκουρής - «ΕΘΝΟΣ»).

ΑΣΟΙ ΜΟΝΟΜΑΧΩΝ... «Σε ενενηντάλεπτο... φλερτ με τους αναποφάσιστους - που υπολογίζονται σε πάνω από 10% του εκλογικού σώματος - εξελίσσεται η τηλεοπτική αναμέτρηση της Πέμπτης μεταξύ των κ.κ. Γ. Παπανδρέου και Κ. Καραμανλή. Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί προετοιμάζονται εντατικά για το ντιμπέιτ, επιστρατεύοντας όλους τους άσους τους» («ΝΕΑ»).

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ «ΓΡΑΜΜΩΝ»... «Στην Τρίπολη οι μάσκες έπεσαν. Ο... υπερβατικός Γ. Παπανδρέου επέστρεψε στις γνωστές αντιδεξιές κορόνες. Μπροστά στο φάσμα της ήττας ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανέφερε τις διαχωριστικές γραμμές. Και όλα αυτά λίγες μόνο μέρες μετά το νεοφιλελεύθερο άνοιγμά του» («ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ»).

ΚΡΥΦΑ ΑΤΟΥ... «Με κρυφά ατού μπαίνει στην τελική φάση της προεκλογικής εκστρατείας ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κώστας Καραμανλής. Η εβδομάδα αυτή θεωρείται η πλέον κρίσιμη για την έκβαση της μάχης και ο πρόεδρος της Ν.Δ. ετοιμάζει αιφνιδιασμούς» («ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ).

ΜΕ ΜΥΑΛΟ... «Αυτοί, οι λίγοι από τους Πασόκους που φωνάζουν, επειδή τάχατες θα τους... "νοθεύσει" τον Σοσιαλισμό (!) η προσχώρηση του Μάνου και του Ανδριανόπουλου, την οποίαν η "Αυριανή" υπέδειξε στον Γιώργο, πριν ακόμα ο Σημίτης υποχρεωθεί να του παραχωρήσει τη θέση του, για να γλιτώσει τον εξευτελισμό μιας μεγάλης βαριάς ήττας, θα πρέπει να σταματήσουν, επιτέλους, αν σκέφτονται με την... καρδιά τους και να αρχίσουν να σκέφτονται με το μυαλό τους!» («ΑΥΡΙΑΝΗ»).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ