Τετάρτη 25 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
Είκοσι δύο κόμματα στις εκλογές

Εληξε η προθεσμία για την υποβολή των συνδυασμών στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ενώ συνολικά έχουν υποβάλλει δηλώσεις συμμετοχής για τις εκλογές της 7ης Μάρτη 22 κόμματα, συνασπισμοί ή μεμονωμένοι υποψήφιοι.

Ειδικότερα, τα 22 κόμματα είναι τα εξής: Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα, Νέα Δημοκρατία, Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς, ΔΗΚΚΙ, Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, Μέτωπο Ριζοσπαστικής Αριστεράς, Οικολόγοι Εναλλακτικοί (Μ. Δερτούζος), Ελληνες Οικολόγοι (του γνωστού Δ. Βεργή), Αγωνιστικό Σοσιαλιστικό Κόμμα Ελλάδας, Περιφερειακή Αστική Ανάπτυξη, ΚΚΕ Μ-Λ, Μ-Λ ΚΚΕ, ΟΑΚΚΕ, Αντικαπιταλιστική Συμμαχία, Κόμμα Φιλελευθέρων, Χριστοπιστία, Ενωση Κεντρώων, Ελληνικό Μέτωπο, Νέα Δικτατορία, Λευκό και ο μεμονωμένος υποψήφιος Κ. Δημητρακόπουλος (μόνο στο νομό Φθιώτιδας).

Επίσης, έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για το διορισμό δικαστικών αντιπροσώπων και από σήμερα θα αρχίσουν να αναρτώνται οι σχετικοί κατάλογοι στα κατά τόπους Πρωτοδικεία.

Στο μεταξύ, το Α' Τμήμα του Αρείου Πάγου θα πρέπει να ασχοληθεί με την προσφυγή που έχει κατατεθεί κατά της συμμετοχής του Μ. Δερτούζου (Οικολόγοι Εναλλακτικοί). Την προσφυγή κατέθεσαν οι Γ. Δημητρίου και Δ. Χατζηπαναγιώτου (Οικολόγοι Εναλλακτικοί), οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ο Μ. Δερτούζος σφετερίστηκε το όνομα και το σήμα του κόμματος και ζητούν να αναγνωριστούν ως δικαιούχοι του ονόματος Οικολόγοι Εναλλακτικοί και του εμβλήματος που είναι ο ήλιος που χαμογελάει.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ