Τετάρτη 25 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
Ψήφο στο ΚΚΕ

Σ' αυτές τις εκλογές, περισσότερο από ποτέ, προέχει η ενίσχυση της Αριστεράς. Ναι, διότι έχει αγριέψει η τρομοκρατία που ασκεί παγκοσμίως ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός και η άγρια πλουτοκρατία διεθνής και ντόπια. Ακόμη κι ο λαός που έχει παγιδευτεί στο κάποτε, κουτσά - στραβά, προοδευτικό ΠΑΣΟΚ, ακόμη κι όσος λαϊκός κόσμος, καλοπροαίρετα εμπιστεύεται τη Νέα Δημοκρατία, για να απαλλαγεί από τους νεόπλουτους λυμεώνες του κυβερνητικού ΠΑΣΟΚ.

Ο ελληνικός λαός πρέπει να μην υποκύψει στον αντιδραστικό δικομματισμό, έστω και αν μεγαλοκαρχαρίες και φιόγκοι δημοσιογράφοι των ΜΜΕ, μετά από τη φυσική ιδιοκτησία του ελληνικού λαού - δηλαδή τις συχνότητες - προσπαθούν να τον εκμαυλίσουν.

Λαέ, αντίσταση και πάλι, αντίσταση έσχατη σε Βραχάσι και Βαγδάτη! Αντίσταση παντού κατά του δικομματισμού!

Και η αντίσταση αυτή, περνάει μέσα από την ενίσχυση όλης της Αριστεράς, αλλά πρωτίστως και εξεχόντως, μέσα από την υπερψήφιση, τώρα, αμέσως, του ΚΚΕ!

Εγώ όμως σ' αυτή την εκλογική και μόνο μάχη δε θα μπορέσω να συμπολεμήσω στις γραμμές του ΚΚΕ γιατί κάνω υπακοή στις γενικές συνελεύσεις του Λαού μας στο Βραχάσι - Μίλατο που αγωνίζονται ενάντια στον πατριδοκτόνο Καποδίστρια του τυραννικού ΠΑΣΟΚ «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενος και εγώ» θα βρίσκομαι μαζί με τους συγχωριανούς μου όλο αυτό τον καιρό στον αγώνα και είμαι βέβαιος ότι το φρόνημα του αντάρτικου λαού μας θα δώσει μια αγέρωχη απάντηση σε αυτήν την τυραννία. Προσωπικά ο Κώστας Ζουράρις ως πολίτης και αγωνιστής προτρέπω τον αγέρωχο Λαό μας να μην τον ναρκώσουν οι σειρήνες της πλουτοκρατίας και της Αμερικανοκρατίας. Και να ψηφίσει ΚΚΕ! Αντάρτικα και παλικαρίσια, ΚΚΕ! Νυν και αεί!


Του
Κώστα ΖΟΥΡΑΡΙ


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ