Σάββατο 9 Φλεβάρη 2019 - Κυριακή 10 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ
Κάλεσμα σε απόστρατους να στηρίξουν το ΚΚΕ

Σε συσκέψεις με πυροσβέστες και αστυνομικούς ε.α. μίλησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής

Σε συσκέψεις απόστρατων αστυνομικών και πυροσβεστών μίλησε την Τετάρτη και την Πέμπτη 6 και 7 Φλεβάρη ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Ο Γ. Πρωτούλης τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες προέρχονται στην πλειοψηφία τους από τα λαϊκά στρώματα. Βιώνουν τα ίδια προβλήματα με το λαό, ως συνέπεια των αντιλαϊκών πολιτικών που εφαρμόζονται τόσο από την κυβέρνηση όσο και από την Περιφερειακή και Τοπική Διοίκηση, και η θέση τους είναι κοντά στον αγωνιζόμενο λαό και όχι απέναντί του, με την καταστολή και τον αυταρχισμό. Εκανε εκτενή αναφορά στις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης για τις ελλείψεις στην αντιπλημμυρική και αντιπυρική προστασία. Ζήτησε από τους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες να απομονώσουν μαζικά τη ναζιστική Χρυσή Αυγή και γενικότερα τους εκφραστές του φασισμού, του ρατσισμού και της ξενοφοβίας στο χώρο τους. Αναφέρθηκε στο δικαίωμά τους να αγωνίζονται και να διεκδικούν οι ίδιοι τα δικαιώματά τους, να προβάλλουν αιτήματα και να επιζητούν την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους, καθώς και στη δραστηριότητα που έχει αναπτύξει το ΚΚΕ και στη Βουλή για τα θεσμικά, οικονομικά και ασφαλιστικά τους ζητήματα. Τέλος, τους κάλεσε να αξιοποιήσουν τα συμπεράσματα που έχουν βγάλει από την πολιτική της κυβέρνησης και των άλλων αστικών κομμάτων, να συμπορευτούν με το ΚΚΕ, να ενισχύσουν τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το Κόμμα σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις.


Από την πλευρά τους οι απόστρατοι δήλωσαν την αγωνιστική συμπόρευση και τη στήριξή τους στο ΚΚΕ, μιας και είναι το μόνο κόμμα που όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται στο πλευρό τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org