Σάββατο 9 Φλεβάρη 2019 - Κυριακή 10 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Δραστηριότητα για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές
Στην Αττική

Την Κυριακή 10 Φλεβάρη:

-- Στις 11 π.μ., στον Αλιμο, στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου (λεωφόρος Ιωνίας 96), θα μιλήσουν ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και η Κυριακή Καμαρινού, δημοτική σύμβουλος Αλίμου και υποψήφια δήμαρχος.

-- Στις 6.30 μ.μ., στη Γλυφάδα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα μιλήσουν ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, και ο Αλέξης Στεφανίδης, υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Παλαιό Φάληρο, στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου (Αγ. Βαρβάρας 24), θα μιλήσουν η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Νίκος Γαρδίκης, υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στις 6.30 μ.μ., στην Πεύκη (Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης), θα μιλήσουν ο Περικλής Κουρμούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Αρης Κυριακίδης, υποψήφιος δήμαρχος.

Τη Δευτέρα 11 Φλεβάρη, στις 10 π.μ., ο Χρήστος Μπάθας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το κτίριο της Alpha Bank στη Σοφοκλέους, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Την Τρίτη 12 Φλεβάρη:

-- Στις 10 π.μ., ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το κτίριο της Alpha Bank στον Πειραιά, (οδός Ναυαρίνου), για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12 μ., ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το εργοτάξιο της πρώην «Παπαστράτος» στον Πειραιά, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Την Τετάρτη 13 Φλεβάρη:

-- Στις 11 π.μ., ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, θα επισκεφτεί τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ.

-- Στις 10 π.μ., ο Γιώργος Στεφανάκης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το κτίριο της Alpha Bank στη Σταδίου, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 11 π.μ., ο Θανάσης Ευαγγελάκης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7 μ.μ., στο Νέο Ψυχικό (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του αθλητικού κέντρου) θα μιλήσει ο Γιάννης Καβαλάρης, δημοτικός σύμβουλος Φιλοθέης - Ψυχικού και υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στη Θεσσαλία

Το Σάββατο 9 Φλεβάρη, στις 7.30 μ.μ., ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, θα περιοδεύσει στους Γόννους (παλιό Δημοτικό Σχολείο), μαζί με την υποψήφια δήμαρχο Τεμπών, Μαρία Κωστή. Στις 9.15 μ.μ., θα παραβρεθεί στη συνεστίαση του Συλλόγου Βερδικουσιωτών Λάρισας, στο κέντρο «Ακρόπολη» του Αμπελώνα.

Την Κυριακή 10 Φλεβάρη:

-- Στις 11 π.μ., ο Τάσος Τσιαπλές θα μιλήσει στον Τύρναβο (ταβέρνα «Πανελλήνιον»), μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Τυρνάβου, Στέλιο Χατζηκράχτη.

-- Στις 11.30 π.μ., στην Πύλη Τρικάλων (δημαρχείο) θα μιλήσουν: Ο Βάιος Καλύβας, υποψήφιος δήμαρχος Πύλης, ο Απόστολος Ζάχος, δημοτικός σύμβουλος Πύλης, και η Βάσω Μπακάση, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Θεσσαλίας.

-- Στις 6 μ.μ., στο Ζάρκο Φαρκαδόνας (κατάστημα «Νικατσιός»), θα μιλήσουν ο Τάσος Τσιαπλές και η Ευαγγελία Στεργίου, υποψήφια δήμαρχος Φαρκαδόνας.

Τη Δευτέρα 11 Φλεβάρη, το πρωί, ο Τάσος Τσιαπλές θα επισκεφθεί τα Φάρσαλα και θα μιλήσει με εργαζόμενους στο αμαξοστάσιο του δήμου, στη ΔΕΥΑ, στο ΕΠΑΛ και στο Κέντρο Υγείας.

Σε Στερεά - Εύβοια

Το Σάββατο 9 Φλεβάρη:

-- Στις 6.30 μ.μ., στην Ερέτρια (στο Ειρηνοδικείο), θα μιλήσουν ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας - Εύβοιας, και η Ασημίνα Καραμπέτσου, υποψήφια δήμαρχος.

-- Στις 7 μ.μ., στην Αυλίδα (δημαρχείο), θα μιλήσει ο Γιάννης Τζαβάρας, υποψήφιος δήμαρχος Χαλκίδας.

Την Κυριακή 10 Φλεβάρη:

-- Στις 6.30 μ.μ., στα Ψαχνά (δημαρχείο), θα μιλήσουν ο Κώστας Μπασδέκης και η Γεωργία Πύθουλα, υποψήφια δήμαρχος Διρφύων - Μεσσαπίων.

-- Στις 6 μ.μ., στη Νέα Λάμψακο (Διοικητήριο), θα μιλήσουν η Σοφία Ντούρου, περιφερειακή σύμβουλος και εκ νέου υποψήφια στην Περιφέρεια Στερεάς, και ο Γιάννης Τζαβάρας, υποψήφιος δήμαρχος Χαλκίδας.

Σε άλλες περιοχές

Το Σάββατο 10 Φλεβάρη, στις 6.30 μ.μ. στο Λεωνίδιο (αίθουσα Δημοτικής Βιβλιοθήκης), θα μιλήσει ο Νίκος Γόντικας, υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου. Θα χαιρετίσει ο Νίκος Χείλαρης, υποψήφιος δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας.

Την Κυριακή 10 Φλεβάρη:

-- Στις 11.30 π.μ., στη Σιάτιστα (Τραπάντζειο Γυμνάσιο), θα μιλήσουν ο Κώστας Χατζηδαμιανός, μέλος του ΓΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, και ο Μιχάλης Καραμπατζιάς, υποψήφιος δήμαρχος Βοΐου.

-- Στις 11 π.μ., στο Αγρίνιο, στο δημοτικό κατάστημα Αγίου Κωνσταντίνου, θα μιλήσει ο Τίμος Παπανικολάου, υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου.

Την Τρίτη 12 Φλεβάρη, στις 6.30 μ.μ., στο Αγρίνιο στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, σε εκδήλωση της ΚΟΒ Κατασκευών Αγρινίου, θα μιλήσει ο Τίμος Παπανικολάου, υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου.

Την Τετάρτη 13 Φλεβάρη, στις 7 μ.μ., στα Σέρβια (αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου), θα μιλήσουν ο Θανάσης Χαστάς, Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, και ο Νίκος Γεωργακόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Σερβίων - Βελβεντού.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org