Σάββατο 9 Φλεβάρη 2019 - Κυριακή 10 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Ηρα Κουρή

Ολοι όσοι γίναμε κοινωνοί της τεράστιας προσπάθειας που έγινε τα τελευταία χρόνια να αλλάξει ρότα η πόλη μας, να αντιστραφούν οι όροι που ήθελαν την Πάτρα κάτω από έλεγχο συγκεκριμένων πολιτικών και μεγαλοσυμφερόντων, αισθανόμαστε υπερήφανοι για το έργο που επιτελέστηκε.

Με γνώμονα το λαϊκό συμφέρον και σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του δήμου, η πόλη μας ξαναζωντάνεψε και ομόρφυνε (...) Η δημοτική αρχή με ήθος, αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια αγωνίστηκε και πέτυχε να αλλάξει τη σημερινή και τη μελλοντική εικόνα αυτής της πόλης. Δεν ήταν εύκολα όλα αυτά.

Οταν τον Φεβρουάριο του 2015 αποδέχτηκα την πρόταση του Κώστα Πελετίδη να συμπορευτώ μαζί του (...) γνώριζα τόσο από την εμπειρία μου στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και από τους αγώνες μου ως πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Αρκτικού Διαμερίσματος ότι ο δρόμος μας δεν θα ήταν εύκολος, λόγω της οικονομικής και πολιτικής κατάστασης.

(...) Σήμερα δεν στεκόμαστε απλά δίπλα στη δημοτική αρχή και τον Κώστα Πελετίδη, αλλά παίρνουμε την ευθύνη να υπερασπιστούμε το έργο που έγινε προς όφελος του πατραϊκού λαού. Η λάσπη που ρίχνουν δεν μπορεί να περάσει. Και γνωρίζουμε ότι λάσπη ρίχνουν αυτοί που δεν έχουν πολιτικά επιχειρήματα ή δεν έχουν να δείξουν έργο για την κοινωνία ή αυτοί που υπηρετούν ιδιοτελείς σκοπούς. Εμείς συμπορευόμαστε στον τίμιο αγώνα που δίνει η «Λαϊκή Συσπείρωση» για να υπερασπιστούμε το δικαίωμά μας για μια Πάτρα που ανήκει στο λαό της.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org