Πέμπτη 31 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΠΑΤΡΑΣ
Καταγγέλλει την προσπάθεια κατασυκοφάντησης της δημοτικής αρχής και του Κ. Πελετίδη

Κάλεσμα στο λαό να δώσει απάντηση στη χυδαιότητα με τη μαζική του συμμετοχή στην εκδήλωση απολογισμού στις 6/2, με ομιλητή τον δήμαρχο Κ. Πελετίδη

Τις καθημερινές ομοβροντίες ανακοινώσεων, παρεμβάσεων και πληρωμένων σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να συκοφαντηθούν η αγωνιστική δημοτική αρχή της Πάτρας και ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Συσπείρωση», σημειώνοντας ότι τα επιτελεία - ενορχηστρωτές αυτής της επίθεσης συντονίζονται για «να ξεμπερδεύουν με αυτή τη δημοτική αρχή».

Παράλληλα υπογραμμίζει ότι «ο πατραϊκός λαός δεν τρώει κουτόχορτο» και τον καλεί να πετάξει στα σκουπίδια αυτή την ψευτιά και τη χυδαιότητα, να δώσει απάντηση με τη μαζική του συμμετοχή στην εκδήλωση δημόσιου απολογισμού και παρουσίασης του έργου της "Λαϊκής Συσπείρωσης"», την Τετάρτη 6 Φλεβάρη στις 6 μ.μ., στο κλειστό γήπεδο της ΕΑΠ (Ηπείρου 8 και Φαβιέρου). Θα μιλήσει ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης.

Στην ανακοίνωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» αναφέρεται:

«Είναι λογικό να έχουν κοινό τόπο συνάντησης όσοι έχουν στηρίξει τις αντιλαϊκές πολιτικές διαχρονικά. Οι υποψήφιοι δεν είναι απλά πρόσωπα, είναι εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων και είναι υπόλογοι για την πολιτική που έχουν εφαρμόσει στο παρελθόν, αλλά και στο σήμερα, μία πολιτική που τσακίζει την εργατική - λαϊκή οικογένεια, τους εργαζόμενους και το λαό γενικότερα.

Εχουν κοινή γραμμή πλεύσης, την ανάπτυξη που συμφέρει τους λίγους σε βάρος των πολλών.

Γι' αυτό άλλωστε και τους είναι εύκολο να μεταπηδούν από κόμμα σε κόμμα και από συνδυασμό σε συνδυασμό που - υποτίθεται - τους χωρίζει άβυσσος. Δημοτικοί σύμβουλοι εκλεγμένοι με τη ΝΔ δηλώνουν τη στήριξή τους στον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ. Πρόσωπα που έχουν διατελέσει σε θέσεις ευθύνης με δημοτικές αρχές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στηρίζουν τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ. Οι άσπονδοι εχθροί ξαφνικά γίνονται επιστήθιοι φίλοι.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας κ. Αλεξόπουλος, που συμφώνησε, στήριξε και υλοποίησε όλες τις αντιλαϊκές πολιτικές και τα μνημόνια, τις πολιτικές που φτωχοποίησαν το λαό και δημιούργησαν στρατιές ανέργων, προσπαθεί να χρεώσει στη δημοτική αρχή και στον δήμαρχο την ανεργία και την έλλειψη ανάπτυξης. Η πόλη μας δεν θέλει λόγια, θέλει έργα. 10 χρόνια ο κ. Αλεξόπουλος δεν έκανε ούτε τα στοιχειώδη, όπως μαρτυρούν οι νησίδες στην είσοδο της πόλης μας, που είναι σε εγκατάλειψη, αντί να λάμπουν και να είναι όμορφες.

Ειδικό καταμερισμό φαίνεται να έχει αναλάβει ο ακροδεξιός βουλευτής Νικολόπουλος, που δημοσιεύει μπαράζ ψευδών δηλώσεων, κατηγορώντας και αφήνοντας υπονοούμενα για καταχρήσεις και παραβάσεις.

Αλλωστε, όπως ο ίδιος δηλώνει, "αν βρεθεί κάποιος ή κάποια που μπορεί να διώξει τους σταλινικούς σκοταδιστές και οπισθοδρομικούς από το δημαρχείο, εγώ θα πάω δίπλα του. Μαζί του (...) Ξεκαθαρίζω, λοιπόν, όποιος ή όποιοι είναι με τον κομμουνιστή δήμαρχο είμαι απέναντί τους (...) Είτε τον λένε Νεοδημοκράτη, είτε τον λένε ΣΥΡΙΖΑίο, είτε τον λένε ΠΑΣΟΚτζή".

Μπροστά στον "ιερό σκοπό" του δεν διστάζει να δημοσιεύει ψέματα για τους εργαζόμενους της "κοινωφελούς" του δήμου, ότι δήθεν "τακτοποιήθηκαν 40 ημέτεροι". Η αλήθεια είναι ότι με δικαστικές αποφάσεις παραμένουν στη δουλειά τους εκατοντάδες εργαζόμενοι από τα προγράμματα της "κοινωφελούς εργασίας" του ΟΑΕΔ.

Ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Ρώρος, όταν δεν αναπαράγει τη σκανδαλολογία, όπως έκανε στην περίπτωση του καρναβαλιού και για τις υποδομές αστέγων, κυνηγά κι αυτός την "ανάπτυξη" με κάθε λογής λευκές και πολύχρωμες νύχτες.

Οπως λέει και ο ποιητής: "Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια, μια και δεν ντράπηκαν τα στόματα που τα 'λεγαν".

Ολοι τους ομολογούν τον καημό που τους ενώνει: "Να σωθεί η πόλη από την οπισθοδρόμηση". Ολοι μαζί ενάντια στη δημοτική αρχή. Από τώρα λένε ότι θέλουν να συνεργαστούν στο δεύτερο γύρο (αν βεβαίως υπάρξει), για να πετύχουν το στόχο τους. Είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία για λογαριασμό των αφεντικών τους, που επιδιώκουν με όλους τους τρόπους να αλλάξει χέρια ο δήμος και να γυρίσει η Πάτρα στο παρελθόν, όπου το χρήμα έρεε άφθονο, αλλά δεν έφτανε ποτέ για τις ανάγκες του λαού».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ