Πέμπτη 31 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Δηλώσεις στήριξης του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Τη στήριξή τους στο ΚΚΕ δήλωσαν μιλώντας στην εκδήλωση στα Ανω Λιόσια ο Θοδωρής Παναγιωτόπουλος, συνδικαλιστής στα τρόλεϊ, ο Γρηγόρης Γιακουμάτος, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στη «Vodafone 360 Connect» και ο Γιώργος Τασιόπουλος, δάσκαλος στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Ανω Λιοσίων.

Μεταξύ άλλων ανέφεραν τα εξής (ολόκληρες οι δηλώσεις δημοσιεύονται στο portal «902.gr»):

Θοδωρής Παναγιωτόπουλος, συνδικαλιστής στα τρόλεϊ:

«Εδώ και μια δεκαετία εργάζομαι ως οδηγός στον πολύπαθο και απαξιωμένο κλάδο των αστικών συγκοινωνιών και συγκεκριμένα στα τρόλεϊ. Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και τιμή που βρίσκομαι σήμερα εδώ, που θα δώσουμε μαζί αυτόν τον αγώνα. Υστερα από μια πορεία μέσα από ανεξάρτητα σχήματα σε συνδικαλιστικό επίπεδο και παρατηρώντας την πορεία και τις θέσεις του ΚΚΕ, συμπέρανα ότι η επίθεση ενάντια στα λαϊκά στρώματα είναι τέτοιας έντασης που δεν υπάρχει ούτε χώρος ούτε χρόνος για αυταπάτες, δεν υπάρχει χρόνος για αναμονή. Απαιτείται η συγκέντρωση όλων των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων, των ανέργων, των συνταξιούχων, σε μια κοινωνική συμμαχία, απαιτείται να δώσει ο καθένας ό,τι μπορεί σε αυτήν την υπόθεση (...) Με χαρά συντάσσομαι μαζί σας, συντάσσομαι με το Κομμουνιστικό Κόμμα και τη "Λαϊκή Συσπείρωση" για τους αγώνες που έρχονται».

Γρηγόρης Γιακουμάτος, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στη «Vodafone 360 Connect»:

«Μετά από όλα αυτά τα χρόνια διακυβέρνησης από την "αριστερή" κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, οι μάσκες έχουν πλέον πέσει κι έχουμε βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Η κυβέρνηση αυτή πρόσφερε και προσφέρει πολύ καλά τις υπηρεσίες της στο σύστημα, εγκλωβίζοντας και απογοητεύοντας το λαό. Είναι πλέον φανερό ότι πρόκειται για τη συνέχιση της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής από το σημείο που την είχαν αφήσει τα άλλα κόμματα που διαχειρίστηκαν την εξουσία.

Η μόνη διαφορετική φωνή είναι αυτή του ΚΚΕ. Το ΚΚΕ είναι αυτό που όλα τα προηγούμενα χρόνια συνέβαλε ώστε να μην κυριαρχήσει η αδράνεια και η απάθεια, πάντα αταλάντευτο και μαχητικό στην προάσπιση των συμφερόντων της εργατικής τάξης και του λαού».

Γιώργος Τασιόπουλος, δάσκαλος του 9ου Δημοτικού Σχολείου Ανω Λιοσίων:

«Είναι τιμή για εμένα να απευθύνομαι σε πολίτες του δήμου Φυλής που για είκοσι χρόνια, μαζί, αγωνιστήκαμε για τη μόρφωση των παιδιών μας, αγανακτήσαμε και δώσαμε αγώνες για την περιβαλλοντική καταστροφή των γειτονιών της Δυτικής Αθήνας, το συνεχιζόμενο έγκλημα της διατήρησης της υγειονομικής βόμβας της χωματερής στη Φυλή (...)

Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς τους εκπαιδευτικούς να ηγείται του ψηφοδελτίου της "Λαϊκής Συσπείρωσης" ο δάσκαλος Νίκος Ζαπάντης! Σεμνός αγωνιστής, σταθερά ανυπότακτος και πρωταγωνιστής στους πανεκπαιδευτικούς και κοινωνικούς μας αγώνες! Και του ψηφοδελτίου της περιφέρειας ο Γιάννης Πρωτούλης! (...) Η συμπόρευση μαζί τους είναι χρέος και υποχρέωσή μας, η εκλογή τους και η επιστροφή στην αριστερή πολιτική, της αριστεράς της προσφοράς και της θυσίας, κόντρα στην αριστερά του κυβερνητισμού και της εξουσίας, την τάχα αριστερά των υπηρετών του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, την τάχα αριστερά όσων παραχαράσσουν ιδεολογίες, μεταμορφώνουν τις λέξεις και το περιεχόμενό τους.

Με αυτά τα δεδομένα, σε αυτήν την πολυσύνθετη συγκυρία, ανταποκρίθηκα στο σημερινό κάλεσμα και απευθύνω έκκληση στους πολίτες του δήμου Φυλής για συμπόρευση, συστράτευση, ενίσχυση των ψηφοδελτίων της "Λαϊκής Συσπείρωσης" παντού. Εύχομαι, λοιπόν, καλό αγώνα στην προσπάθειά μας».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ενισχυμένη η «Ταξική Ενότητα» στις αρχαιρεσίες του Σωματείου(2023-11-30 00:00:00.0)
Αρχαιρεσίες και συνελεύσεις συνδικάτων(2018-05-24 00:00:00.0)
Να μην επιτρέψουμε καμία αρνητική αλλαγή στα δικαιώματά μας(2018-05-04 00:00:00.0)
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στη «Cyta»(2018-02-21 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ(2017-01-25 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ