Σάββατο 9 Φλεβάρη 2019 - Κυριακή 10 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Γρηγόρης Συμεωνίδης

Θα ήθελα να σταθώ σε μία μόνο δράση της δημοτικής αρχής, την οποία και θεωρώ το ίδιο σημαντική με τη δράση ενάντια στην ανεργία και το δικαίωμα όλων στην εργασία με πλήρη δικαιώματα. Αφορά στη στάση που κράτησε και κρατάει η «Λαϊκή Συσπείρωση» στο θέμα της στρατιωτικοποίησης όλης της χώρας, δηλαδή στη μετατροπή της Ελλάδας σε μια απέραντη ΝΑΤΟική βάση και ειδικότερα για την περιοχή μας, με την ενεργοποίηση του αεροδρομίου του Αραξου ως κέντρου αποθήκευσης, μεταφοράς, αλλά και πολεμικών επιχειρήσεων με πυρηνικά όπλα.

(...) Οι υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις, που το παίζουν «ανένταχτοι», «ακομμάτιστοι», «αυτοδιοικητικοί», «ενωτικοί», «φιλειρηνιστές», είναι συνεπείς στη στήριξη αυτών των σχεδιασμών (...) Από το χορό δεν λείπει και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, που είτε μέσω του αντιπεριφερειάρχη κ. Αλεξόπουλου κάνει συναντήσεις με τον Αμερικανό πρέσβη για να του εκθέσει τις «δυνατότητες και τις αναπτυξιακές προοπτικές στον πρωτογενή τομέα», είτε διά του περιφερειάρχη, που δεν βρήκε λέξη για να καταγγείλει το πρόσφατο ΝΑΤΟικό συνέδριο στην Πάτρα.

Εχοντας αυτά κατά νου, δηλώνω ότι συμπορεύομαι και καλώ εσάς καθώς και τους ένστολους τόσο των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, εν ενεργεία και συνταξιούχους, να δούμε με καθαρή ματιά ποια είναι τα συμφέροντα του λαού στην πόλη μας και να αγωνιστούμε για την επανεκλογή της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με δήμαρχο ξανά τον Κώστα Πελετίδη, καθώς επίσης και την υπερψήφιση του Νίκου Καραθανασόπουλου στην Περιφέρεια.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ