Τρίτη 28 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2019
ΠΑΤΡΑ
Συνεχίζουμε τον κοινό αγώνα για τη νίκη την Κυριακή!

Μαχητική συγκέντρωση των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Δήμου Πατρέων και άλλων αγωνιστών που δίνουν τη μάχη με το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο για την επανεκλογή του Κώστα Πελετίδη στη δημοτική αρχή πραγματοποιήθηκε χτες, σε κλίμα αισιοδοξίας μετά το εντυπωσιακό ποσοστό, άνω του 40%, που συγκέντρωσε ο συνδυασμός την πρώτη Κυριακή.

Ο δήμαρχος Πατρέων Κ. Πελετίδης ενημέρωσε αναλυτικά τους συγκεντρωμένους για τη δραστηριότητα που θα αναπτύξει ο συνδυασμός τις επόμενες μέρες, με εξορμήσεις, περιοδείες και συγκεντρώσεις στις γειτονιές της πόλης και στους χώρους δουλειάς.

Σε μήνυμά του προς το λαό της Πάτρας, αναφέρει:

«Αγαπητέ συμπολίτη,

Σε ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας που μας εμπιστεύτηκες και μας τίμησες με την ψήφο σου. Κάναμε μαζί ένα αποφασιστικό βήμα για τη νίκη.

Δεν ζητάμε να συμφωνήσεις σε όλα μαζί μας. Δεν μας εμποδίζει η διαφορετική προσέγγιση. Μπορούμε να συμπορευτούμε για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων της πόλης μας.

Δίνουμε το χέρι σε όλους. Για να συνεχίσουμε τον κοινό αγώνα.

Σε καλούμε, ανεξαρτήτως τι ψήφισες στον πρώτο γύρο, να πάμε την επόμενη Κυριακή ενωμένοι. Να μη λείψεις από τον έντιμο και ωραίο αγώνα. Να υπερασπιστείς την αλήθεια, την εντιμότητα, τη νοικοκυροσύνη, την αξιοπρέπεια, την ανθρωπιά.


Με τη συμμετοχή σου στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής να διασφαλίσεις τη δική σου νίκη, τη νίκη του πατραϊκού λαού.

Για να συνεχιστεί το φιλολαϊκό έργο.

Να μείνει ο δήμος στα χέρια του λαού».

Η δραστηριότητα αυτή θα κορυφωθεί την Παρασκευή 31 Μάη το απόγευμα, με την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου, όπου θα μιλήσει ο Κ. Πελετίδης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ