Σάββατο 9 Φλεβάρη 2019 - Κυριακή 10 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Την Παρασκευή 15 Φλεβάρη η έναρξη των εργασιών του 12ου Συνεδρίου της ΚΝΕ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η προσυνεδριακή διαδικασία

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ σημειώνει:

«Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η προσυνεδριακή διαδικασία της ΚΝΕ ενόψει του 12ου Συνεδρίου της, με την πραγματοποίηση της Συνδιάσκεψης της Οργάνωσης Περιοχής Αττικής το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Η προσυνεδριακή διαδικασία ξεκίνησε με τη δημοσίευση των Θέσεων του ΚΣ για το 12ο Συνέδριο τον Οκτώβρη του 2018.

Ακολούθησε πλούσια συζήτηση σε δύο γύρους συνεδριάσεων στις Οργανώσεις Βάσης, πραγματοποιήθηκαν όλες οι Συνδιασκέψεις Τομεακών και Περιφερειακών Οργανώσεων, καθώς και των Οργανώσεων Περιοχής όλης της χώρας που ενέκριναν τις Θέσεις του ΚΣ, τον απολογισμό και τον σχεδιασμό της δράσης τους, εξέλεξαν νέα καθοδηγητικά όργανα, καθώς και τους αντιπροσώπους τους για το 12ο Συνέδριο.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο δημόσιος προσυνεδριακός διάλογος μέσα από τις σελίδες του "Οδηγητή" που διεξήχθη τους μήνες Νοέμβρη, Δεκέμβρη, Γενάρη και Φλεβάρη.

Ολα είναι έτοιμα για το 12οΣυνέδριο που θα διεξαχθεί στις 15 - 17 Φλεβάρη.

Η έναρξη των εργασιών με την εισήγηση του Κεντρικού Συμβουλίου είναι προγραμματισμένη για τις 15 Φλεβάρη, στις 17.00, στην αίθουσα Συνεδρίων του ΚΚΕ (λεωφόρος Ηρακλείου 145, Περισσός). Την εισήγηση θα παρουσιάσει ο σ. Νίκος Αμπατιέλος, Γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ.

Τις εργασίες του 12ου Συνεδρίου έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής ότι θα τις παρακολουθήσουν αντιπροσωπείες 24 Κομμουνιστικών Νεολαιών και αντιιμπεριαλιστικών οργανώσεων νεολαίας.

Η ΚΝΕ είναι έτοιμη να αντεπεξέλθει στους υψηλούς στόχους όπως περιγράφονται και από το σύνθημα του 12ου Συνεδρίου της Οργάνωσης: "Πιο πολλοί και πιο ικανοί ανοίγουμε τον δρόμο για το πραγματικά σύγχρονο και νέο, για έναν κόσμο «στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων», το Σοσιαλισμό!"».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ