Σάββατο 9 Φλεβάρη 2019 - Κυριακή 10 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ
Ο δήμος πρέπει να ενδιαφέρεται για τα νοσοκομεία της πόλης

Περιοδεία στο Τζάνειο Νοσοκομείο πραγματοποίησε η υποψήφια δήμαρχος Πειραιά

Στο Τζάνειο Νοσοκομείο περιόδευσε την Παρασκευή 8/2 κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής την Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του Κόμματος, βουλευτή και υποψήφια δήμαρχο Πειραιά με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Μίλησε με τους εργαζόμενους και τους ασθενείς για τα προβλήματα και τις ανάγκες του νοσοκομείου, ειδικά σε νοσηλευτικό, ιατρικό και λοιπό προσωπικό. Από τη συζήτηση αναδείχθηκε ότι το νοσοκομείο προσπαθεί να ανταποκριθεί χάρη στο φιλότιμο και την εντατική δουλειά του προσωπικού.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στη ΜΕΘ αναπνευστικού, με 12 κρεβάτια, απασχολούνται μόνο 23 εργαζόμενοι αν και προβλέπονται 43, που δείχνει και την ένταση του προβλήματος. Οπως τόνισε η Διαμάντω Μανωλάκου, «τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση είναι μείωση των πόρων κατά 65 εκατ. ευρώ για τα κρατικά νοσοκομεία για το 2019». «Για τα νοσοκομεία της πόλης μας πρέπει να ενδιαφέρεται και ο δήμος αφού το θέμα Υγείας για τους κατοίκους της είναι πρωτεύον». Η υποψήφια δήμαρχος κάλεσε τους εργαζόμενους να ενισχύσουν τη φωνή τους στις επερχόμενες εκλογές, δυναμώνοντας το ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Η Διαμάντω Μανωλάκου τις επόμενες μέρες θα περιοδεύσει στους εξής χώρους:

-- Τη Δευτέρα 11 Φλεβάρη, στις 9.30 π.μ., στο δημαρχείο Πειραιά.

-- Την Τρίτη 12 Φλεβάρη, στις 11 π.μ., στο ΝΑΤ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ