Σάββατο 9 Φλεβάρη 2019 - Κυριακή 10 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Βαγγέλης Κατσακούλης

Το εγχείρημα πέτυχε. Θα το αποδείξει ο απολογισμός που κάνει ο δήμαρχος και επίσης το αποδεικνύει περίτρανα το πάθος και το επίπεδο αντιπαράθεσης που δείχνουν οι εκπρόσωποι των άλλων παρατάξεων. Οσο περισσότερο βλέπουν τα επιτεύγματα του δήμου να μεγαλώνουν, τόσο ο φόβος της ήττας τούς κάνει να γίνονται πιο επιθετικοί και πιο χαμηλοί.

(...) Η δημοτική αρχή για τη λύση των μεγάλων προβλημάτων κινητοποίησε τους πολίτες, βάζοντάς τους στο προσκήνιο των εξελίξεων. Τους έδειξε πως τα μεγάλα προβλήματα δεν λύνονται με ανάθεση αλλά με τους μαζικούς αγώνες. Οι πολίτες θα πρέπει να δώσουν την ευκαιρία στη δημοτική αρχή να ολοκληρώσει το έργο της να συνεχίζει να είναι για όλη τη χώρα ο φάρος της άλλης άποψης για τον δήμο.

Με βάση αυτά και με γνώμονα το συμφέρον της πόλης αποφάσισα να συμπορευτώ με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Να βοηθήσω ώστε να υπάρξει συνέχεια στο έργο της δημοτικής αρχής. Καλώ όλους τους πολίτες πέραν από τις επιμέρους διαφωνίες να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια. Παραλείψεις, ατέλειες που πιθανόν να υπάρχουν δεν λύνονται με την κριτική στο καφενείο. Λύνονται με συμπαράταξη και συμμετοχή. Το χρωστάμε στο λαό της Πάτρας, στην πόλη που ζούμε.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ