Σάββατο 9 Φλεβάρη 2019 - Κυριακή 10 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Γιάννης Δημογιάννης

Πριν από τέσσερα χρόνια, ο δήμαρχος Πάτρας έβαλε την υπογραφή του ώστε να υπηρετήσει με όλες του τις δυνάμεις όλους εμάς, που είμαστε στην ουσία κομμάτι της πατρινής κοινωνίας. Και τα έργα του το αποδεικνύουν αυτό με τον καλύτερο τρόπο.

(...) Και κάτι ακόμα σημαντικό. Ολοι αυτοί οι κύριοι που τώρα δηλώνουν ότι κόπτονται για το συμφέρον του πατραϊκού λαού, τι κάνανε για τα ΑμεΑ; Αγαπητοί συμπολίτες, κανένας δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη ζωή και ανά πάσα στιγμή μπορούμε να αντιμετωπίσουμε σοβαρές δοκιμασίες υγείας. Εκεί είναι που θα θέλουμε να είναι συμπαραστάτες στα προβλήματά μας ο δήμος, οι αρχές του και ο δήμαρχος.

Μέχρι τώρα η Πάτρα ήταν μια πόλη αφιλόξενη για τα ΑμεΑ (...) Η δική μου παρουσία εδώ είναι συμβολική και καθόλου τυχαία. Γιατί ήταν προσωπική επιλογή του Κώστα Πελετίδη ότι πρέπει να ακουστεί και η δική μας φωνή. Επειδή λοιπόν και εμείς έχουμε το δικαίωμα να ζούμε σαν άνθρωποι, πιστεύω ότι ο Κώστας Πελετίδης, συνεχίζοντας το έργο του, θα γράψει το όνομά του στην αναβάθμιση της πόλης, ώστε να γίνει προσβάσιμη και για τα ΑμεΑ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ