Σάββατο 9 Φλεβάρη 2019 - Κυριακή 10 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Παναγιώτης ΜΠΟΓΛΟΥ

Συνταγματάρχης ε.α.

Στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις το ΚΚΕ, πιστεύοντας ακράδαντα ότι είναι το μόνο κόμμα που σέβεται το λαό και δεν τον κοροϊδεύει, το μόνο κόμμα που όλες του οι εκτιμήσεις καθημερινά επιβεβαιώνονται, που παλεύει για τα προβλήματα των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των αυτοαπασχολούμενων, της νεολαίας.

Είναι πλέον ώρα, όλοι μαζί να γκρεμίσουμε τα αντικομμουνιστικά στερεότυπα, παράγωγα μιας πολύχρονης και μεθοδικής προπαγάνδας παραποίησης αλλά και απόκρυψης της Ιστορίας και των αγώνων του ΚΚΕ. Είναι ώρα να σταθούμε απέναντι σε κάθε πολιτική που με πρόσχημα την εκπλήρωση ΝΑΤΟικών και ευρωενωσιακών «συμβατικών υποχρεώσεων» αναγκάζει τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων να συμμετέχουν σε ιμπεριαλιστικές ληστρικές επιδρομές, αντί να είναι σε μονάδες που υπερασπίζονται τα σύνορά μας. Είναι ώρα, τέλος, να απομονώσουμε από παντού, μαζικά, τη ναζιστική Χρυσή Αυγή, τους υμνητές του Χίτλερ, των Ταγμάτων Ασφαλείας, τους συνεργάτες των κατακτητών και των δικτατόρων. Ο γνήσιος λαϊκός πατριωτισμός δεν έχει καμία σχέση με τον εθνικισμό, το ρατσισμό, την ξενοφοβία.

Δυναμώνοντας το ΚΚΕ, δίνουμε αέρα και δύναμη και στο λαϊκό κίνημα για καλύτερες μέρες. Εμείς οι απόστρατοι πρέπει να στηρίξουμε αυτό το δυνάμωμα, γιατί είναι το μόνο κόμμα που μάχεται ενάντια στη συμμετοχή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς, ΝΑΤΟ, ΕΕ, που μόνο δεινά έχουν φέρει στον τόπο μας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ