Τρίτη 4 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Υπάρχουμε για να υπηρετούμε το λαό

Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η Αλ. Παπαρήγα ανακηρύχτηκε επίτιμος δημότης Δήμου Γόργιανης νομού Γρεβενών

Από την εκδήλωση ανακήρυξης της Αλ. Παπαρήγα ως επίτιμου δημότη του Δήμου Γόργιανης του νομού Γρεβενών
Από την εκδήλωση ανακήρυξης της Αλ. Παπαρήγα ως επίτιμου δημότη του Δήμου Γόργιανης του νομού Γρεβενών
Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχτηκαν την Αλέκα Παπαρήγα και την αντιπροσωπεία του Κόμματος, στην οποία συμμετείχαν, εκτός των άλλων και οι: Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, Μ. Μαΐλης, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου και ο Κώστας Σταμπολίδης, μέλος της ΚΕ και γραμματέας Περιοχής Δ. Μακεδονίας, οι κάτοικοι του Κηπουρείου, όπου η έδρα του Δήμου Γόργιανης, που είχαν βγει μπροστά στην πλατεία όπου και έγινε η εκδήλωση ανακήρυξης σε επίτιμο δημότη της Αλ. Παπαρήγα. Το χωριό αυτό, όπως και τα γύρω άλλωστε, έχει ισχυρούς δεσμούς αίματος με το ΚΚΕ, με πολλά θύματα στους αγώνες της Αντίστασης και του ΔΣΕ. Παρόντες στην εκδήλωση, εκτός των άλλων παραγόντων, ήταν και ο νομάρχης Γρεβενών και ο αντινομάρχης.

Διαβάζοντας την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ, ο δήμαρχος του Δ. Γόργιανης - που περιλαμβάνει τα χωριά Κηπουρείου, Καλλιθέας, Πριονίων, Πηγαδίτσας, Τούργια Κρανιάς, Μικρολίβαδου, Σιταρά και Περιβολάκι - Παππούλιος Γιάννης, ανάμεσα στα άλλα θα τονίσει, εκφράζοντας και τους συνδημότες: «Πιστεύουμε και προσδοκούμε ότι ως επίτιμος δημότης μας θα ενδιαφερθείτε ακόμα περισσότερο για την περιοχή μας, για την αντιμετώπιση των οξυμένων προβλημάτων μας. Επιτέλους ν' αλλάξουμε τη μοίρα αυτού του τόπου».

Ευχαριστώντας η Αλ. Παπαρήγα, είπε «δεχόμαστε την τιμή αυτή, γιατί ως ΚΚΕ αισθανόμαστε κομμάτι των απλών ανθρώπων όπως εσείς, των λαϊκών ανθρώπων» και διαβεβαίωσε ότι με ευθύνη ως κόμμα θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα του δήμου και της περιοχής γενικότερα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ