Τρίτη 4 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΝΕ
Πιο αποφασιστικά στο νεολαιίστικο κίνημα

Ανακοίνωση του προεδρείου της 25ης Συνόδου του ΚΣ της οργάνωσης

Για τους στόχους και τη δράση της ΚΝΕ στο κίνημα της νεολαίας συζήτησε το Κεντρικό Συμβούλιο της Οργάνωσης που συνεδρίασε την περασμένη Παρασκευή. Παράλληλα απασχολήθηκε και με ζητήματα που αφορούσαν στο 8ο Συνέδριο της Οργάνωσης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Δεκέμβρη. Το προεδρείο της 25ης Συνόδου του ΚΣ της ΚΝΕ εξέδωσε γι' αυτά τα θέματα την παρακάτω ανακοίνωση:

«Το Κεντρικό Συμβούλιο της ΚΝΕ συνεδρίασε στις 31 Αυγούστου και συζήτησε και αποφάσισε τους στόχους της οργάνωσης στο κίνημα της νεολαίας. Υπογράμμισε την ανάγκη να προσανατολιστούν ακόμα πιο αποφασιστικά στο κίνημα της νεολαίας οι οργανώσεις και τα όργανα της ΚΝΕ, βοηθώντας στην ένταση των διεργασιών και των αγώνων ενάντια στην κυβερνητική πολιτική.

Η μέχρι στιγμής μεγάλη επιτυχία των εκδηλώσεων του 27ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», που ξεπερνούν σε έκταση και σε όγκο κάθε προηγούμενη χρονιά, η μαζική διακίνηση και συζήτηση με χιλιάδες νέους της πρότασης ζωής και αγώνα της ΚΝΕ, δημιουργούν σοβαρές υποθήκες για τη δουλιά μας στο κίνημα της νεολαίας.

Το Κεντρικό Συμβούλιο της ΚΝΕ συζήτησε επίσης ζητήματα που αφορούν την προσυνεδριακή συζήτηση για το 8ο Συνέδριο της Οργάνωσης. Αποφάσισε την πραγματοποίηση δημόσιου διαλόγου από τις στήλες του "Οδηγητή" και όρισε επιτροπή προσυνεδριακού διαλόγου».

Η επιτροπή αναμένεται με ανακοίνωσή της το επόμενο διάστημα να ανακοινώσει τη διαδικασία του προσυνεδριακού διαλόγου και το πώς θα μπορεί κανείς να συμμετάσχει σ' αυτόν.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ