Τρίτη 27 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ
Αμεση κάλυψη όλων των απωλειών

Σε σχόλιό του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ τονίζει για το «κούρεμα» των χρημάτων που είχαν σε τράπεζες τα πανεπιστήμια και ΤΕΙ:

«Μέρα τη μέρα αποκαλύπτεται πόσο μεγάλο και άγριο είναι το έγκλημα του "κουρέματος" σε βάρος του λαού και της νεολαίας, όπου συγκυβέρνηση, ΕΕ και πλουτοκρατία επιχειρούν με κάθε τρόπο να το συγκαλύψουν. Στο όνομα του "κουρέματος" του χρέους, εκτός από τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, των καταθέσεων των νοσοκομείων αποκαλύπτεται ότι στο άγριο σφαγείο οδηγήθηκαν και τα χρήματα των ΑΕΙ και των ΤΕΙ που είχαν για την κάλυψη των λειτουργικών τους αναγκών. Οι συνέπειες θα είναι δραματικές για τη λειτουργία των σχολών, σε ό,τι αφορά την κάλυψη των αναγκών των φοιτητών και σπουδαστών, εφόσον οι κρατικές δαπάνες έχουν μειωθεί και θα συνεχίσουν να μειώνονται δραστικά.

Ο λαός πρέπει να ξεσηκωθεί, διεκδικώντας εδώ και τώρα την άμεση κάλυψη όλων των απωλειών από το "κούρεμα" στα ασφαλιστικά ταμεία, τα νοσοκομεία, τα ΑΕΙ-ΤΕΙ. Την καταστροφή στο λαό τη φέρνουν τα κόμματα που υπηρετούν την πλουτοκρατία και την ΕΕ. Είναι στο χέρι του λαού να τους τιμωρήσει, να τους σταματήσει και να τους ανατρέψει».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org