Τετάρτη 19 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τμηματική λειτουργία του Θριάσιου Νοσοκομείου

Υπόσχεση για τμηματική λειτουργία του Νοσοκομείου της Ελευσίνας από τις 15 του Ιούλη, έδωσε χτες ο υπουργός Υγείας, Αναστάσιος Πεπονής, κατά τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησε στο χώρο, σε μία προσπάθεια να καταλαγιάσει τους αγώνες των κατοίκων του Θριάσιου και να οδηγήσει την ολοκληρωμένη λειτουργία του στο άδηλο μέλλον.

Ο υπουργός Υγείας χτες πραγματοποίησε επίσκεψη στο Νοσοκομείο της Ελευσίνας με τη συνοδεία του υφυπουργού Υγείας, Φ. Παπαδέλη, της γενικής γραμματέας, Ι. Πανοπούλου και του προέδρου της κατασκευάστριας εταιρίας, Σ. Χατζόπουλο.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός ανακοίνωσε ότι μέχρι τις 15 του Ιούλη θα ξεκινήσουν να λειτουργούν τα εξωτερικά ιατρεία και τα περισσότερα εργαστήρια. Επίσης, ανακοίνωσε ότι μέχρι τις 15 Αυγούστου θα ξεκινήσει η λειτουργία του Παθολογικού Τμήματος. Τέλος, μέχρι τις 15 του Οκτώβρη θα ξεκινήσει η λειτουργία της Γενικής Χειρουργικής Κλινικής. Μάλιστα, ο Α. Πεπονής δήλωσε ότι θα είναι ο υπουργός που θα ξεκινήσει τη λειτουργία του Νοσοκομείου χωρίς "επίσημα" εγκαίνια.

Οι νέες υποσχέσεις Πεπονή δεν ικανοποιούν το αίτημα των κατοίκων του Θριάσιου που ζητούν την άμεση και ολοκληρωμένη λειτουργία του Νοσοκομείου.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ