Σάββατο 17 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΟΡΓΙΟ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΚΑΙ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ
ΚΡΙΣΙΜΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ
γεννά η κυβερνητική ανευθυνότητα

Η ανάσυρση του μοιραίου ελικοπτέρου, από τη θαλάσσια περιοχή της Ιμια, οδήγησε σε νέα έξαρση του κυβερνητικού αλαλούμ

Με μια ασυγχώρητη όσο και εντεινόμενη ανευθυνότητα, που αγγίζει πλέον τα όρια του επικίνδυνου και δημιουργεί πολλά και κρίσιμα ερωτηματικά, συνεχίζει η κυβέρνηση, να χειρίζεται τα θέματα, που αφορούν την πρόσφατη ένταση των ελληνοτουρκικών σχέσεων στο Αιγαίο.

Η χτεσινή ανάσυρση του μοιραίου ελικοπτέρου, που έγινε ο τάφος των τριών αδικοχαμένων αξιωματικών του Ναυτικού, ακολουθήθηκε από μια - ολοφάνερα βιαστική - ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, η οποία έκανε λόγο, για "διατρήσεις στο πίσω δεξιά κάτω, εξωτερικό μέρος" της καμπίνας. Γεγονός, που πυροδότησε, τόσο τις ευνόητες εικασίες, για την αιτία της πτώσης του ελικοπτέρου, όσο και μια νέα παρτίδα της δικομματικής αντιπαράθεσης. Την ίδια στιγμή, κυβερνητικοί αρμόδιοι έσπευδαν να μειώσουν τη σημασία των ευρημάτων, προειδοποιώντας πως το ελικόπτερο, δεν έχει ακόμη εξεταστεί από ειδικούς και πραγματογνώμονες, ενώ άλλοι κύκλοι υποστήριζαν, ότι πραγματικά το ελικόπτερο έχει καταρριφθεί και το γεγονός ήταν γνωστό στην κυβερνητική ηγεσία, από την πρώτη στιγμή.

Το κυβερνητικό γαϊτανάκι της επικίνδυνης ανευθυνότητας συμπληρωνόταν, από τις φανερές συνέπειες - και στις χτεσινές ενέργειες των διαφόρων αρμοδίων - των εσωΠΑΣΟΚικών ανταγωνισμών.


ΣΕΛ.  3

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ