Τρίτη 18 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις για την παιδεία

Συλλαλητήριο στον Πειραιά

Σε συλλαλητήριο στήριξης των εκπαιδευτικών καλεί το Εργατικό Κέντρο Πειραιά (ΕΚΠ) όλους τους εργαζόμενους της πόλης. Το συλλαλητήριο θα γίνει αύριο Τετάρτη, στις 6.30 το απόγευμα στην πλατεία Κοραή.

"Η εικόνα για την παιδεία στον Πειραιά είναι πέρα για πέρα ζοφερή. Λείπουν 2.000 αίθουσες, περίπου το 60% των σχολείων λειτουργούν πρωί - απόγευμα, το 70% των σχολείων στη Νομαρχία Πειραιά δεν πληρούν τους όρους υγιεινής και ασφάλειας ή δεν πληρούν τις ελάχιστες διδακτικές και παιδαγωγικές προδιαγραφές", αναφέρει στο κάλεσμα για το συλλαλητήριο το ΕΚΠ.

  • Σύσκεψη με θέμα "Οι εξελίξεις στο χώρο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης" διοργανώνει η Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα Εκπαιδευτικών (ΔΕΕ) Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά. Η σύσκεψη θα γίνει μεθαύριο Πέμπτη, στις 7 το απόγευμα στα γραφεία της ΕΛΜΕ Πειραιά (Δραγάτση 2 και Κολοκοτρώνη). Στη σύσκεψη, επίσης, θα γίνει και εκλογή γραμματείας της παράταξης.
  • Οι αγώνες των εκπαιδευτικών και οι εξελίξεις στην εκπαίδευση είναι το θέμα της σημερινής εκδήλωσης, που διοργανώνουν οι Πανσπουδαστικές Κινήσεις Συνεργασίας Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των ΕΛΜΕ, μαθητικών συμβουλίων και φοιτητικών συλλόγων. Η εκδήλωση θα γίνει στις 2 το μεσημέρι στην αίθουσα Α11 της Φυσικομαθηματικής του ΑΠΘ.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ