Τρίτη 18 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
χερακια

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ πλήγμα στη διάρκεια της 32χρονης δικτατορίας του Ζαϊρινού "Προέδρου", κατάφεραν οι αντάρτες της "Εθνικής Συμμαχίας Δημοκρατικών Δυνάμεων για την Απελευθέρωση του Κονγκό - Ζαϊρ" (σελίδα 11).

ΓΙΑ ΑΛΛΗ μια φορά η πλειοψηφία του Γενικού Συμβουλίου της ΟΤΟΕ, που συνεδρίασε χτες, απέφυγε να προσδιορίσει συγκεκριμένο ποσοστό αυξήσεων για διεκδίκηση, στα πλαίσια της κλαδικής συλλογικής σύμβασης εργασίας. Ανακοίνωση - καταγγελία της ΕΣΑΚ (σελίδα 21).

Η ΗΓΕΣΙΑ του υπουργείου Γεωργίας κατηγορείται από κτηνιάτρους, για τη μη πραγματοποίηση των αναγκαίων υγειονομικών - κτηνιατρικών ελέγχων στα εισαγόμενα τρόφιμα, κατά τις αργίες και το χρόνο πέραν του ωραρίου των κτηνιάτρων (σελίδα 25).

ΤΟ ΘΕΜΑ της διάσωσης και προστασίας των μνημείων της Ηπείρου και ειδικότερα του αρχαίου θεάτρου της Δωδώνης, θέτουν οι βουλευτές του ΚΚΕ, Απ. Τασούλας και Στ. Παναγιώτου, σε ερώτησή τους προς τον υπουργό Πολιτισμού (σελίδα 29).

ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ συλλαλητήριο έξω απ' το υπουργείο Υγείας - Πρόνοιας απάντησαν χτες οι εργαζόμενοι στους Κρατικούς Παιδικούς Σταθμούς στην επιχείρηση της κυβέρνησης να υποβαθμίσει την προσχολική αγωγή (σελίδα 36).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ