Πέμπτη 24 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυβερνητικά και κομματικά κέντρα οι εμπνευστές
ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ στοχεύει η αντικομμουνιστική επίθεση

Χαρίλαος Φλωράκης: Πιο ατσαλωμένα και μαχητικά θα δώσουν την εκλογική μάχη τα μέλη και στελέχη του Κόμματος, οι φίλοι και οι οπαδοί του

Ενα και μοναδικό στόχο έχει η αντικομμουνιστική επίθεση των τελευταίων ημερών, δήλωσε χθες ο επίτιμος Πρόεδρος του ΚΚΕ, Χαρίλαος Φλωράκης:«Να πλήξει την προσπάθεια του ΚΚΕ, να προωθήσει πολιτικές εκλογικές συνεργασίες, να κατακτήσει ένα μεγαλύτερο εκλογικό ποσοστό, που θα επιτρέψει από καλύτερες θέσεις να συνεχίσει τις προσπάθειές του, για τη συγκρότηση του Αντιιμπεριαλιστικού Αντιμονοπωλιακού Δημοκρατικού Μετώπου».

Στο μεταξύ, συνεχίστηκε και δυνάμωσε, χτες, η επίθεση ενάντια στο ΚΚΕ, με αφορμή την προχθεσινή δήλωση του Μ. Κωστόπουλου. Μια σειρά κατασκευασμένα και πανομοιότυπα «ρεπορτάζ», σε έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ - γεγονός, που φανερώνει το ενιαίο κέντρο έμπνευσης και καθοδήγησης - επιχείρησαν να καλλιεργήσουν μια εικόνα εσωκομματικής διαπάλης και αντιπαράθεσης στο ΚΚΕ, από τη μια, και από την άλλη να συκοφαντήσουν την πολιτική του Κόμματος και, ιδιαίτερα, αυτή των συνεργασιών του.

«Τα μέλη και τα στελέχη του Κόμματος, οι φίλοι και οι οπαδοί του, οι προοδευτικοί άνθρωποι, που κατανοούν τη σημασία ενίσχυσης του ΚΚΕ, θα δώσουν την εκλογική μάχη πιο ατσαλωμένα και μαχητικά», υπογραμμίζει στη δήλωσή του ο επίτιμος Πρόεδρος του ΚΚΕ, δίνοντας αποστομωτική απάντηση στην επίθεση.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ