Πέμπτη 24 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Παζάρια...

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ, τελικά, και τους... τούμπαρε ο Μάνος, εκεί στη Ρηγίλλης. Και τη συμμετοχή του στην Α` Αθήνας κατάφερε και τη θεσούλα στο ψηφοδέλτιο επικρατείας την... τσίμπησε!

Η καθ' όλα... πολιτική συζήτηση, από θέσεις αρχών μάλιστα, που υποτίθεται ότι είχε με τη Νέα Δημοκρατία κρίθηκε τελικά, όπως μάθαμε, από ένα τηλεφώνημα, στις 5 χτες το απόγευμα, με τον Καραμανλή.

Αν αυτό δε λέγεται κανονικότατο παζάρι, τότε οι λέξεις χάνουν το νόημά τους. Πάντως, κάτι ο πανικός των εκλογών, κάτι τα γκάλοπ, κάτι οι ανάγκες της υποτιθέμενης διεύρυνσης της ΝΔ ταράζουν τα πολιτικά «νερά».

Και βέβαια, σε τέτοιες περιπτώσεις όποιος μπορεί... επιπλέει.

Τελικά, μάλλον καλύτερα από τον Κοντογιαννόπουλο τα πήγε...

Κι από τον Γ. Μπανιά επίσης. Γιατί μπορεί ο τελευταίος να έχει - ενδεχομένως - υποσχέσεις για την εκλογή του, από την ηγεσία του ΣΥΝ, αλλά υπάρχει ένα κρίσιμο ερώτημα: Θα ξεπεράσει ο ΣΥΝ το 3%; Οι τελευταίες, πάντως, δημοσκοπήσεις τον φέρνουν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας...

Α, ΕΠΙΣΗΣ, τα συγχαρητήριά μας στην ηγεσία του ΔΗΚΚΙ για την απόκτηση του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κ. Μπαντουβά!

Τελικά, αποδεικνύεται περίτρανα, ότι σ' αυτές τις εκλογές... κανείς δεν πάει χαμένος στην πολιτική ζωή της χώρας. Απαντες αξιοποιούνται..!

ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ έχουμε μόνο. Τι θα απογίνουν οι δημοσκοπήσεις, που πραγματοποιήθηκαν πριν από τις τελευταίες εξελίξεις;

Θα δούμε να δημοσιεύεται καμιά αύριο - μεθαύριο και θα λέει, ότι το κόμμα των «Ταύρων» παίρνει 0,5% ή θα προσθέτουν το ποσοστό αυτό σε όποιο ποσοστό της ΝΔ;

`Η, μήπως, θα εμφανίζουν με ποσοστό την ΠΟΛ.ΑΝ.;

Αναρωτιόμαστε, γιατί γνωρίζουμε ότι αρκετές γίνονταν αυτές τις μέρες και κοστίζουν μπόλικα χρήματα...

Ε, ΚΑΛΑ τώρα, δεν είναι και για να πολυχαίρεται η Ελληνική Αστυνομία, που σε έναν πολυσύχναστο δρόμο της Αθήνας, στην Πετρούπολη, ανταλλάχτηκαν πυροβολισμοί και σκοτώθηκε ένα από τα μέλη της σπείρας της πλατείας Βάθης.

Πώς να το κάνουμε, όταν φτάσουν εκεί τα πράγματα, πολύς κόσμος κινδυνεύει κι έχει αποδειχτεί στο παρελθόν (όπως π.χ. στην οδό Νιόβης) ότι τα πράγματα δεν τελειώνουν πάντα καλά.

Μάλλον προβληματισμός για το πώς ουσιαστικά πρέπει να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της εγκληματικότητας θα έπρεπε να δημιουργείται στην ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, γεγονός που πάντα έχει να κάνει με τον αναπροσανατολισμό της Αστυνομίας.

Ασε που έχουν δημιουργηθεί μια σειρά εύλογες απορίες. Για παράδειγμα, πώς γίνεται κι όλο πάνω στα μέλη της σπείρας της πλατείας Βάθης πέφτανε; Στατιστικά, πάντως, αυτό είναι σπανιότερο κι από το να κερδίσεις στο ΛΟΤΤΟ...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ