Πέμπτη 24 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σε Καλαμάτα - Πάτρα η Αλέκα Παπαρήγα

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, επικεφαλής αντιπροσωπείας του Κόμματος, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Πάτρα και την Καλαμάτα, αύριο Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Φλεβάρη.

Το πρόγραμμα της περιοδείας έχει ως εξής: Παρασκευή, στις 10 π.μ. συγκέντρωση - συζήτηση με αγρότες στην Αβυθο Αιγιάλειας, στις 12 το μεσημέρι ομιλία σε φοιτητές στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, στο αμφιθέατρο (ΑΘΕ 10). Στις 17.00 συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα της Ενωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Πελοποννήσου - Ηπείρου - Νήσων. Στις 19.00 ομιλία σε συγκέντρωση εργατοϋπαλλήλων της Πάτρας στην αίθουσα «Γιουρόπα Σέντερ» (Καρόλου 1).

Το Σάββατο, στις 9.30 το πρωί συγκέντρωση - συζήτηση με αγρότες στη Χώρα Μεσσηνίας, στις 11 π.μ. περιοδεία στο Χατζή Μεσσηνίας, στις 12 το μεσημέρι ομιλία στην αίθουσα της Δημαρχίας Μεσσήνης, στις 17.00 συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο ΦΑΡΕ - ΠΑΛΛΑΣ, στις 18.00 ομιλία στην Καλαμάτα στην αίθουσα του ΦΑΡΕ - ΠΑΛΛΑΣ και στις 20.30 η Αλέκα Παπαρήγα θα παραβρεθεί σε συνεστίαση στο κέντρο «Χειλά» στα Γιαννιτσάνικα Καλαμάτας.

Σήμερα στην Καλλιθέα

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, θα μιλήσει σε συγκέντρωση που διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Καλλιθέας, σήμερα Πέμπτη, στις 20.00, στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας (Κρέμμου και Φιλαρέτου).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ