Τετάρτη 12 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ποιο από τα δύο;

Παπαγεωργίου Βασίλης

Εχει κανείς και την παραμικρή αμφιβολία ότι η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης εγγυάται και για τα επόμενα χρόνια την παρουσία μιας σειράς σοβαρών κοινωνικών προβλημάτων, όπως αυτό της ανεργίας, της Παιδείας, της Υγείας, της φτώχειας για μεγάλα λαϊκά στρώματα, της πολύμορφης πολιτικής μονόπλευρης λιτότητας, του αυταρχισμού και της καταπάτησης δημοκρατικών δικαιωμάτων, κλπ., κλπ.; Δε νομίζουμε. Ακόμη και όσοι δικαιολογούν την αντιλαϊκή αυτή πολιτική ή τη βρίσκουν αναγκαία, ώστε κάποτε - στο άγνωστο μέλλον... - να γνωρίσουν και οι εργαζόμενοι τα οφέλη των θυσιών τους, δεν αμφισβητούν συνήθως τη σημερινή πραγματικότητα.

Ο κυβερνητικός υποψήφιος, όμως, για την Αθήνα -όπως διαβάζουμε στις εφημερίδες- παρουσίασε προχθές το σχέδιο για μια ανθρώπινη, φιλική, καθαρή, βιώσιμη, πράσινη, ασφαλή πόλη, μια πόλη του μέλλοντος, μια πόλη του πολιτισμού, την Ολυμπιακή Αθήνα.

Προφανώς, δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: Είτε ο Χρ. Παπουτσής... δε γνωρίζει ότι η Αθήνα, βρίσκεται στην Ελλάδα, είτε έχει την εντύπωση ότι μπορεί να δουλεύει ψιλό γαζί τους κατοίκους της. Διαλέξτε και πάρτε...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ