Τετάρτη 12 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 47
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Ανωμερίτης: Γνήσιος υπουργός του Σημίτη

Δεν είναι η πρώτη φορά. Οταν τα πράγματα γίνονται γι' αυτούς δύσκολα το γυρίζουν στην προβοκάτσια.

  • Το έκαναν την ημέρα που κάηκε η Αθήνα, όταν ήρθε ο Κλίντον. Ακόμα, όμως, δε μας έχουν απαντήσει για τα «παλικάρια», αυτούς του «γνωστούς - άγνωστους» με τα ρόπαλα και τα προστατευτικά κράνη, που είχαν στοιχηθεί τότε πίσω από τις διμοιρίες της Αστυνομίας και λειτουργούσαν σαν εμπροσθοφυλακή των ΜΑΤ κατά των διαδηλωτών. Τα «παλικάρια» ρήμαξαν την Αθήνα, αλλά η κυβέρνηση έριξε την ευθύνη στους διαδηλωτές!
  • Ακόμα δε μας έχουν απαντήσει για τους «λεβέντες» που τη μια εμφανίζονται σαν «αγανακτισμένοι πολίτες», την άλλη σαν «αναρχικοί» και την τρίτη σαν αστυνόμοι με πολιτικά στις πορείες του Πολυτεχνείου.
  • Ακόμα περιμένουμε απάντηση για το ποιος κινεί τα νήματα της εκδήλωσης αυτού του περίφημου «κοινωνικού αυτοματισμού», ο οποίος στρέφεται άλλοτε κατά των μαθητών, άλλοτε κατά των αγροτών και πάντα εισπράττει τα εύσημα των κυβερνητικών εκπροσώπων.

Με άλλα λόγια, τους γνωρίζουμε. Οσο για το κατάντημα του Ανωμερίτη, που ισχυρίστηκε ότι ήταν ναυτεργάτες (!) αυτοί που πέταξαν μολότοφ το περασμένο Σάββατο στο λιμενικό τμήμα, απλώς «εκλαϊκεύει» τη γραμμή Σημίτη. Ο πρωθυπουργός, άλλωστε, μίλησε πρώτος για διαδηλωτές που «ληστεύουν» (!) τους προβοκάτορες ασφαλίτες...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ