Τετάρτη 12 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
«Αγωνιστική Συνεργασία» για την Αρχαία Ολυμπία

Ο Κώστας Κούτρας υποψήφιος δήμαρχος

Ο Κώστας Κούτρας, δικηγόρος, θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος της «Δημοτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας» στην Αρχαία Ολυμπία, στις εκλογές του Οκτώβρη.

Σε εκδήλωση που έγινε στο ξενοδοχείο «ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΑΣΤΥ», τον υποψήφιο δήμαρχο Κ. Κούτρα παρουσίασε εκ μέρους της ΔΑΣ ο Σπύρος Τζαβάρας, σημειώνοντας και ορισμένα στοιχεία από το πλούσιο βιογραφικό σημείωμα του υποψήφιου.

Μιλώντας στη συγκέντρωση ο Κ. Κούτρας, αφού παρουσίασε τις θέσεις της Κίνησης, τόνισε μεταξύ άλλων πως «οι ερχόμενες εκλογές βρίσκουν το Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας σε πλήρη στασιμότητα, μαρασμό και οπισθοδρόμηση και τη Δημοτική Αρχή χωρίς οράματα, αναπτυξιακό σχεδιασμό και αδιάφορη για τα οικονομικά, κοινωνικά και πολιτιστικά προβλήματα των 23 δημοτικών διαμερισμάτων».

Για τις εκλογές του Οκτώβρη σημείωσε πως θα κριθούν δύο διαφορετικές πολιτικές. Η μια είναι αυτή που εφαρμόζεται τις τελευταίες τετραετίες και είναι υπεύθυνη για τα αδιέξοδα που έχει προκαλέσει στους δημότες και η άλλη είναι εκείνη που θέλει ένα δήμο να ενώνει το λαό, να συντονίζει τις διεκδικήσεις του, να αντιστέκεται μαζί του σε κάθε αντιλαϊκή πολιτική και κατέληξε πως «ήρθε η ώρα να περάσει η Δημοτική Αρχή στις δυνάμεις εκείνες που έχουν τη θέληση και τη δύναμη για μια άλλη αριστερή, κοινωνική και προοδευτική πολιτική. Ηρθε η ώρα της ΔΑΣ»!

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: η Λουίζα Ράζου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέας της Βορειοδυτικής Περιοχής Πελοποννήσου και Νησιών του Κόμματος, ο Αντρέας Αθανασόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής του ΚΚΕ, ο Αγγελος Μπούζης, γραμματέας της ΝΕ Ηλείας του ΚΚΕ, ο Κωνσταντίνος Ρούτσης, γραμματέας της ΝΕ Ηλείας του ΔΗΚΚΙ, ο Γιώργος Καραπάνος, υποψήφιος νομάρχης Ηλείας με τη ΝΑΣ, ο Γιάννης Αντωνίου, υποψήφιος βουλευτής του ΔΗΚΚΙ, ο Αγγελος Κούτρας, πρώην δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, ο Νίκος Γκαβός, δημοτικός σύμβουλος Αρχαίας Ολυμπίας, ο Γιώργος Γεωργούλης, δημοτικός σύμβουλος Αρχαίας Ολυμπίας, ο Δημήτρης Καράμπελας, τέως πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αρχαίας Ολυμπίας, ο Λάμπης Αλεξανδρόπουλος, γλύπτης, πρόεδρος αντιστασιακών Ηλείας.

Ο Κ. Κούτρας είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου και της Νομικής Σχολής Αθηνών. Κάτοχος μάστερ Εγκληματολογίας, ως υπότροφος του Πανεπιστημίου της Στοκχόλμης. Ασχολείται αποκλειστικά με τη μαχόμενη ποινική δικηγορία. Είναι μέλος του ΔΣ πολλών επιστημονικών ενώσεων, όπως της Ενωσης Ελλήνων Ποινικολόγων, του Ιατρικού Κέντρου Αποκατάστασης Θυμάτων Βασανιστηρίων, της Ελληνικής Εγκληματολογικής Εταιρείας και της Εταιρείας Ελλήνων Συνταγματολόγων. Είναι μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ