Τετάρτη 12 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες Κομματικών Οργανώσεων

-- Η ΚΟΒ Παιδείας Νέας Ιωνίας της Βορειοδυτικής Αχτίδας του ΚΚΕ, καλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει σήμερα Τετάρτη, 12 του Ιούνη, στο Παλαιό δημαρχείο του Δήμου Νέας Ιωνίας (Λ. Ηρακλείου 268), στις 7μ.μ., με θέμα: «Παιδεία και Τοπική Αυτοδιοίκηση».

-- Συζήτηση με θέμα την «Παγκοσμιοποίηση» διοργανώνει αύριο Πέμπτη η Κομματική Οργάνωση «Ολυμπιακής Αεροπορίας» του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα γίνει στο ξενοδοχείο «Τιτάνια», στις 7 μ.μ., με ομιλήτρια την Ελένη Κατροδαύλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟ Μεγάρων του ΚΚΕ καλεί αύριο Πέμπτη, στις 8.30μ.μ., στην πολιτική συγκέντρωση που διοργανώνει στην πλατεία Μεγάρων. Θα μιλήσει ο Αντώνης Σκυλλάκος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Το Σάββατο, 15 Ιούνη, στις 7μ.μ., στην ΚΟΑ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση Γιαννιωτών. Θα μιλήσει ο υποψήφιος νομάρχης Ιωαννίνων Αποστόλης Τασούλας.

Στην Κόρινθο

-- H NE Κορινθίας του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση με θέμα «Οι θέσεις του Κόμματος για τους ΕΒΕ», σήμερα Τετάρτη 12 Ιούνη, στις 7.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «ΕΦΥΡΑ». Θα μιλήσει το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Σπύρος Στριφτάρης.

Στη Θεσσαλονίκη

-- Σήμερα Τετάρτη 12 Ιούνη, στις 8μ.μ., ο Ν. Χριστάνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Τριανδρία.

-- Επίσης, σήμερα Τετάρτη, στις 8μ.μ., ο Κ. Αβραμόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε σύσκεψη εργαζομένων στον εμπόριο και τον τουρισμό, που θα γίνει στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Στα Γιάννενα

-- Πολιτική συγκέντρωση με θέμα «Λαϊκό Μέτωπο. Η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ», διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων, σήμερα Τετάρτη 12/6, στις 8.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «ΞΕΝΙΑ». Θα μιλήσει ο Μάκης Μαΐλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ