Σάββατο 30 Μάρτη 2019 - Κυριακή 31 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
Βαγγέλης ΓΚΙΝΗΣ

Φωτογράφος, Ελευσίνα

Πριν από 4 χρόνια στήριξα κι εγώ τη λογική του «μικρότερου κακού», της διαφορετικής διαχείρισης του συστήματος. Γρήγορα απογοητεύτηκα... Κατάλαβα τελικά πως ένα σύστημα άδικο στον πυρήνα του δεν εξανθρωπίζεται, μόνο ανατρέπεται. Κατάλαβα πως ο ΣΥΡΙΖΑ λειτούργησε ως ανάχωμα του συστήματος και φυσικά έγινε ο καλύτερος υπηρέτης του.

Κομβικό σημείο για μένα ήταν το δημοψήφισμα του Ιουλίου του 2015, όταν το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας σήκωσε ολομόναχο στις πλάτες του το βάρος της αγωνιστικής ανασύνταξης του λαού και εκεί που όλοι οι υπόλοιποι τον ωθούσαν σε βαθύτερες αυταπάτες, το ΚΚΕ παρέμεινε η δύναμη που φώτιζε το μέλλον, χωρίς να λογαριάζει κανένα εκλογικό κόστος.

Ηταν η πρώτη φορά που κατάλαβα πραγματικά τι σήμαινε η φράση «παρακαταθήκη για τους αγώνες του μέλλοντος». Είμαι σίγουρος πως παρόμοια συμπεράσματα με τα δικά μου έχουν βγάλει κι άλλοι και σε αυτούς απευθύνω το πιο ισχυρό κάλεσμα. Τέρμα στην απογοήτευση, τέρμα στην οπισθοχώρηση, ήρθε η ώρα να βγούμε μπροστά και με το ΚΚΕ ισχυρό να διεκδικήσουμε τη ζωή που μας αξίζει.

Κόκκινη ψήφος παντού λοιπόν και στη «Λαϊκή Συσπείρωση» Ελευσίνας - Μαγούλας με υποψήφιο δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Κώνστα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ