Σάββατο 30 Μάρτη 2019 - Κυριακή 31 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
2019 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ
Η πρώτη σου ψήφος να είναι κόκκινη!

Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε δήμους της Αττικής οργανώνουν συγκεντρώσεις μπροστά στις εκλογικές αναμετρήσεις, καλώντας τη νεολαία να στηρίξει το ΚΚΕ παντού, με ομιλητές υποψηφίους της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Την Κυριακή 31 Μάρτη:

Στην Καλλιθέα, στις 12 μ., στην μπιραρία «Diver» (Δαβάκη 65), θα μιλήσουν ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Βακαλόπουλος και ο Κώστας Χαραλαμπόπουλος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και μέλος της ΚΕΟΕ της ΚΝΕ.

Στο Μπραχάμι, στις 7.30 μ.μ., στην «Αλεγρία» (πλατεία ΙΚΑ), θα μιλήσουν η υποψήφια δήμαρχος Γιώτα Δήμου και ο Πασχάλης Καγιάννης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στη Νέα Σμύρνη, στις 6 μ.μ., στο «Επιτόκιο» (Κ. Παλαιολόγου και Μεγ. Αλεξάνδρου 60), θα μιλήσουν ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Κιουλάνης και η Ελένη Μυτικάρη, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στο Παλαιό Φάληρο, στις 6 μ.μ., στην καφετέρια «Little yard» (Ναυσικάς 62), θα μιλήσουν ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Γαρδίκης και η Κατερίνα Κομπλίτση, υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

Στο Γαλάτσι, στις 8.30 μ.μ., στο «Βαλκανιζατέρ Cafe» (Αγίας Γλυκερίας 12), θα μιλήσει ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης, υποψήφιος δήμαρχος Γαλατσίου, και θα χαιρετίσουν νεολαίοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Σε Λάρισα και Βόλο

Την Πέμπτη 4 Απρίλη, στις 2 μ.μ., στο ΤΕΙ Λάρισας (Κυλικείο), θα μιλήσει ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Την Παρασκευή 5 Απρίλη, στις 6 μ.μ., στο Θόλο του Πανεπιστημίου Βόλου, θα μιλήσει ο Θοδωρής Κωτσαντής, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέας του ΣΠ Λάρισας.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org