Σάββατο 30 Μάρτη 2019 - Κυριακή 31 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
2019 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές
Συγκεντρώσεις και περιοδείες στην Αττική

Το Σάββατο 30 Μάρτη:

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1), σε συγκέντρωση για Λέσβιους της Αττικής, θα μιλήσουν: Ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, ο Σταύρος Τάσσος, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Β. Αιγαίου, η Νίκη Τσιριγώτη, υποψήφια δήμαρχος Μυτιλήνης, ο Γιάννης Συκάς, υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, και η Αγλαΐα Κυρίτση, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Β. Αιγαίου.

-- Στις 6 μ.μ., οι ΚΟ Λογιστών και Ελεγκτών καλούν σε σύσκεψη στην αίθουσα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων (Αγ. Φιλοθέης 5Β). Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής.

Την Κυριακή 31 Μάρτη:

-- Στις 12 π.μ., στη Μάνδρα (καφενείο «Καλογήρου», κεντρική πλατεία) σε εκδήλωση παρουσίασης υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα μιλήσουν ο Γιάννης Πρωτούλης και ο Μπάμπης Θεοδώρου, υποψήφιος δήμαρχος. Νωρίτερα, στις 11 π.μ., θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στην περιοχή.

Τη Δευτέρα 1 Απρίλη:

-- Στις 12 μ., ο Γιάννης Πρωτούλης και ο Βαγγέλης Γείτονας, υποψήφιος δήμαρχος Βύρωνα, θα επισκεφτούν το δημαρχείο του Βύρωνα, για να συζητήσουν με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12.30 μ.μ., ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, θα επισκεφτεί το Μέγαρο Μουσικής, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Την Τρίτη 2 Απρίλη, στις 9 π.μ., η Διαμάντω Μανωλάκου, βουλευτής του ΚΚΕ, μέλος της ΚΕ και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά, θα επισκεφτεί τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Σε άλλες περιοχές

Το Σάββατο 30 Μάρτη:

-- Στις 7 μ.μ., στη Λίμνη Εύβοιας (κινηματοθέατρο «Ελύμνιον»), θα μιλήσουν ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, και ο Στάθης Λιαγκάκης, υποψήφιος δήμαρχος Λίμνης - Μαντουδίου - Αγίας Αννας.

-- Στις 7.30 μ.μ., στις Βρύσες Αποκορώνου θα μιλήσουν ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης, και ο Νικήτας Μελισσάκης, υποψήφιος δήμαρχος Αποκορώνου.

Την Κυριακή 31 Μάρτη:

-- Στην Αμφιλοχία, στις 11 π.μ., στην αίθουσα Τρομπούκη, θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Ηλίας Μάλλιος, υποψήφιος δήμαρχος Αμφιλοχίας.

-- Στις 12 μ., στα Λουτρά Αιδηψού (καφέ «deux amies» - έναντι εκδοτηρίων), θα μιλήσουν ο Κώστας Μπασδέκης και ο Θανάσης Καμαράτος, υποψήφιος δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού.

-- Στις 11.30 π.μ., στη Θάσο, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο καφέ «ΒΥΖΑΝΤΙΟ» στα Λιμενάρια. Θα μιλήσουν ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης, και ο Νίκος Χρυσάφης, υποψήφιος δήμαρχος Θάσου.

-- Στις 8 μ.μ., στο Ξηρόμερο, θα μιλήσουν ο Νίκος Μωραΐτης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας και ο Δημήτρης Κομπλίτσης, υποψήφιος δήμαρχος.

Τη Δευτέρα 1 Απρίλη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στα Χανιά (αίθουσα του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων, 4ος όροφος) θα μιλήσουν ο Μανώλης Συντυχάκης και ο Νίκος Βουρλάκης, υποψήφιος δήμαρχος Χανίων.

-- Στις 7 μ.μ., στην Κέρκυρα (Εργατικό Κέντρο) θα μιλήσει η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων.

-- Στη 1 μ.μ., στη Λέσβο, ο Γιάννης Συκάς, υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για την ανακοίνωση υποψήφιων δημοτικών συμβούλων, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του τέως δήμου Καλλονής (δίπλα στο ΚΕΠ).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ