Σάββατο 30 Μάρτη 2019 - Κυριακή 31 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
Περικλής ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου

Στηρίζοντας το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και τις βουλευτικές εκλογές, όποτε και αν γίνουν, τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στους δήμους και τις Περιφέρειες, δυναμώνουμε τον μόνο πόλο αντίστασης και προοπτικής για το λαό. Μόνο έτσι μπορεί να καθυστερήσουν τα επόμενα αντιλαϊκά μέτρα, να ανοίξει ο δρόμος για ανάκτηση των απωλειών. Να μην περάσει ο συμβιβασμός με τα ψίχουλα της καπιταλιστικής ανάπτυξης, την ανακύκλωση της φτώχειας, τη φοροληστεία, τα ματωμένα πλεονάσματα.

Τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο, το πραγματικό δίλημμα για τις λαϊκές μάζες είναι: «Ανάπτυξη για ποιον και από ποιον; Θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο του καπιταλιστικού συστήματος που φέρνει δεινά και καταστροφές ή θα αντεπιτεθούμε παντού για να ανοίξει ο δρόμος ριζικών αλλαγών για την ικανοποίηση των σύγχρονων κοινωνικών αναγκών;».

Ο καθένας από μας βρίσκεται μπροστά στην ατομική του ευθύνη να πάρει θέση, τόσο μπροστά στις κάλπες όσο και στην καθημερινότητα και τους αγώνες. Με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει. Η κάθε ψήφος στο ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση» είναι ευθεία βολή κατά της πολιτικής που υποβαθμίζει και εξαθλιώνει τη ζωή μας. Κάνει την πραγματική διαφορά, ενισχύοντας την πλατιά κοινωνική συμμαχία με προοπτική τη μεγάλη ανατροπή, για ένα μέλλον που θα μας χωράει όλους, όπου θα προτάσσονται στην πραγματικότητα - και όχι «στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» - τα συμφέροντα των πολλών και όχι των λίγων.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org