Σάββατο 30 Μάρτη 2019 - Κυριακή 31 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
Χρήστος ΚΑΜΤΣΗΣ

Μέλος της Γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων

Με αυτά που βλέπω γύρω μου, ΚΚΕ και πάλι ΚΚΕ. Τα τελευταία χρόνια η μεγάλη οικονομική κρίση που χτύπησε και τη χώρα μας ήταν η αφορμή να αναπτυχθεί ένα μεγάλο αγροτικό κίνημα, με την αγροτιά να δίνει σκληρούς αγώνες. Η ανάπτυξη του αγροτικού κινήματος έδωσε ουσιαστικά το έναυσμα για τη δημιουργία της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων στην οποία είμαι και μέλος της Γραμματείας της.

Αυτό που καταφέραμε όλα αυτά τα χρόνια, ήταν να ξεκαθαρίσουμε τους δυο δρόμους που υπάρχουν στο αγροτικό κίνημα, να ξεδιαλύνουμε ποιος είναι ο πραγματικός μας αντίπαλος και να κατανοήσουμε από πού πηγάζει αυτή η αγροτική πολιτική, της ΕΕ και των εγχώριων συνεργατών της τα τελευταία 40 χρόνια. Επίσης διαπιστώσαμε με ποιους είμαστε σύμμαχοι, αλλά και ποιοι βρίσκονται απέναντί μας (στημένος αμειβόμενος συνδικαλισμός), καθώς το ζιζάνιο της διάσπασης του οργανωμένου αγροτικού κινήματος δεν θα ριζώσει ποτέ στους αγρότες.

Ολο αυτόν τον καιρό διαπίστωσα ότι το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που στάθηκε μαχητικά στο πλευρό μας. Γι' αυτόν το λόγο στηρίζω τους υποψηφίους του ΚΚΕ παντού, πόσο μάλλον στις ευρωεκλογές, διότι η προοπτική και η ελπίδα μας είναι σε σύγκρουση με την ΕΕ και το σύστημα της εκμετάλλευσης και της αδικίας.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org