Σάββατο 30 Μάρτη 2019 - Κυριακή 31 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
Γιώργος ΑΦΑΛΗΣ

Λογιστής, γιος του κομμουνιστή δημάρχου Συκεών Παναγιώτη Αφαλή

Σήμερα, σε συνθήκες κρίσης και οικονομικής ασφυξίας για το μεγαλύτερο κομμάτι του λαού μας, κανείς δεν μπορεί και δεν πρέπει να μένει απαθής.

Οι σκληροί αντιλαϊκοί νόμοι και τα μέτρα που έκαναν τη ζωή μας μαρτύριο ψηφίστηκαν και επιβλήθηκαν από όλες τις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ φέρει ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη, γιατί με το προσωπείο του «αριστερού» ξεγέλασε, απογοήτευσε και τελικά έσπρωξε στην αδράνεια ένα μεγάλο και δυναμικό κομμάτι του λαού μας.

Σε όλη αυτή τη διαδρομή, το ΚΚΕ αποδείχθηκε ο πιο συνεπής και σταθερός υπερασπιστής των λαϊκών δικαιωμάτων.

Δεν έκανε πίσω στις δυσκολίες, δεν είπε ψέματα και δεν χάιδεψε αυτιά.

Πάλεψε και συνεχίζει να παλεύει με όλες του τις δυνάμεις για να δημιουργηθούν εκείνες οι προϋποθέσεις για μια ανθρώπινη και αξιοπρεπή ζωή για εμάς και τις οικογένειές μας.

Πραγματικά αριστερός είναι αυτός που μάχεται και αγωνίζεται ενάντια στους εκμεταλλευτές του, ενάντια στο ΝΑΤΟ και τα γεράκια του πολέμου, και όχι αυτοί που δίνουν «γην και ύδωρ» στους εγκληματίες των λαών.

Γι' αυτά τα ιδανικά αγωνίστηκε ο πατέρας μου, Παναγιώτης Αφαλής, και χιλιάδες άλλοι αγωνιστές που στάλθηκαν σε φυλακές και ξερονήσια.

Οσοι ακόμα κρατάμε στην καρδιά μας αυτή τη φλόγα του αγώνα και της πάλης για τα δίκια του λαού, πρέπει τώρα να συμπορευτούμε και να στηρίξουμε τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις που έρχονται.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org