Πέμπτη 7 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Εύγλωττα γεγονότα

Πολλές φορές τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους. Ενα τέτοιο είναι και οι εξελίξεις στο προεδρείο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Πολιτικής Αεροπορίας, μετά τη διαγραφή από το Κόμμα του Σωκράτη Μαντζουράνη. Αναφέρουμε, λοιπόν, τα σχετικά γεγονότα:

Η ΕΣΚ ζήτησε από τον Σ. Μαντζουράνη, να παραιτηθεί από τη θέση στο ΔΣ της ΟΣΠΑ, αφού η τελευταία ανήκε στην ΕΣΚ. Οταν αυτός αρνήθηκε, γνωστοποίησε στην Ομοσπονδία με υπόμνημά της, ότι ο Σ.Μ. δεν την εκπροσωπεί πλέον και ως εκ τούτου θα έπρεπε να καταλάβει τη θέση του αντιπροέδρου, που ανήκε στην ΕΣΚ, ένας οριζόμενος από την παράταξη συνδικαλιστής. Ταυτόχρονα, ζήτησε από τον Σ.Μ. να παραιτηθεί από τη θέση του αντιπροέδρου. Ο τελευταίος, αντί να παραιτηθεί έθεσε το θέμα στην κρίση του ΔΣ. Στην κρίση, δηλαδή, των συμβούλων της ΠΑΣΚΕ, της ΔΑΚΕ και του ΣΥΝ.

Παρ' όλ' αυτά, το ΔΣ απάλλαξε τον Σ. Μ. από τα καθήκοντα του αντιπροέδρου και στη θέση του εκλέχτηκε ο Γ. Φιλίππου, γραμματέας της ΕΣΚ. Στην επόμενη, όμως, συνεδρίαση του ΔΣ, η ΠΑΣΚΕ παραίτησε από τη θέση του αναπληρωτή ταμία ένα σύμβουλό της και στη θέση του πρότεινε τον Σ. Μ. όπου και εκλέχτηκε με τις ψήφους της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ