Τρίτη 25 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας

Το άνοιγμα της εκδήλωσης από τον Βασίλη Αμπελογιάννη

Ο Βασίλης Αμπελογιάννης ανοίγει τη ζεστή εκδήλωση
Ο Βασίλης Αμπελογιάννης ανοίγει τη ζεστή εκδήλωση
Ανοίγοντας την εκδήλωση, ο Βασίλης Αμπελογιάννης, μέλος της Διεύθυνσης και της Συντακτικής Επιτροπής της εφημερίδας και γραμματέας της ΚΟΒ του «Ρ» του ΚΚΕ, τόνισε τα παρακάτω:

«Αγαπητές συντρόφισσες, αγαπητοί σύντροφοι

Μαζευτήκαμε σήμερα εδώ για να κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας, να πάρουμε ένα μεζέ και να πιούμε ένα ποτήρι, να ανταλλάξουμε, όπως κάθε χρόνο, τις ευχές μας για τη νέα χρονιά, που ήδη έκανε τα πρώτα της βήματα. Μια χρονιά, που προμηνύεται, αν μη τι άλλο, πολύ ενδιαφέρουσα.

Χρονιά εκλογών, πρώτα απ' όλα, που, απ' ό,τι φαίνεται, δε θα πολυαργήσουν. Το Κόμμα μας απευθύνεται στον ελληνικό λαό πλατιά και τον καλεί να μας ενισχύσει εκλογικά και πολιτικά στις εκλογές, γιατί ισχυρό ΚΚΕ σημαίνει πνοή και άνοιγμα του δρόμου για την οικοδόμηση του μετώπου, για μια άλλη λαϊκή διακυβέρνηση, για τη λαϊκή εξουσία. Ο "Ρ", όλοι εμείς, είναι βέβαιο ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την επιτυχή έκβαση αυτής της εκλογικής μάχης.

Είναι, επίσης, η χρονιά που όλοι εμείς που εργαζόμαστε στο "Ρ" σχεδιάζουμε να πραγματοποιήσουμε σημαντικές βελτιώσεις στην ίδια την εφημερίδα, βελτιώσεις που θα αγκαλιάζουν και τη μορφή και το περιεχόμενο και θα αφορούν και το καθημερινό και το κυριακάτικο φύλλο. Ευελπιστούμε πως θα συμβάλουν σημαντικά και στην άνοδο της κυκλοφορίας του "Ρ", την τόσο απαραίτητη και συνάμα τόσο αναγκαία.

Ο επίτιμος Πρόεδρος του ΚΚΕ σε φιλική κουβέντα με τις συντάκτριες του Τμήματος Παιδείας - Νεολαίας του «Ρ», κατά τη διάρκεια της ξενάγησής του στα γραφεία της εφημερίδας
Ο επίτιμος Πρόεδρος του ΚΚΕ σε φιλική κουβέντα με τις συντάκτριες του Τμήματος Παιδείας - Νεολαίας του «Ρ», κατά τη διάρκεια της ξενάγησής του στα γραφεία της εφημερίδας
Η σημερινή σύναξη είναι η πρώτη στις νέες μας εγκαταστάσεις, στο νέο μας αυτό "δεύτερο σπίτι", όπου περνάμε αρκετές ώρες της μέρας μας. Εχοντας πλέον ξεπεράσει αρκετά από τα προβλήματα που κάθε νέος εργασιακός χώρος δημιουργεί και λύνοντας στην πορεία τα όποια προβλήματα παραμένουν άλυτα, φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε εδώ στο Κρυονέρι μια όλο και πιο λαμπερή πηγή αντικειμενικής και ουσιαστικής πληροφόρησης, χρήσιμης ανταλλαγής πείρας και γενίκευσης εκτιμήσεων και συμπερασμάτων για τα διάφορα τμήματα του μαζικού λαϊκού κινήματος, κόντρα στην πλημμυρίδα της ανούσιας πληροφόρησης ή παραπληροφόρησης, που κατακλύζει τη δημόσια ζωή αυτού του τόπου. Ενα εργαλείο όλο και πιο αποτελεσματικό στα χέρια του κάθε κομμουνιστή, του κάθε αγωνιστή, του κάθε πατριώτη και δημοκράτη, που θα του αποκαλύπτει τις αιτίες των δεινών που τον κατατρέχουν και θα του ανοίγει δρόμους δράσης για το ξεπέρασμά τους. Και αυτή η φιλοδοξία μας δεν είναι ουτοπική, είναι απόλυτα ρεαλιστική και η πραγματοποίησή της βρίσκεται στα δικά μας χέρια, στα χέρια όλων όσοι με την εργασία τους συμβάλλουν στην έκδοση του "Ρ".

Με αυτές τις σκέψεις για το χρόνο που ήδη τρέχει, επιτρέψτε μου, εκ μέρους της Διεύθυνσης, της Συντακτικής Επιτροπής και της Κομματικής Οργάνωσης του "Ρ" να σας ευχηθώ καλή, αγωνιστική και δημιουργική χρονιά, υγεία και ευτυχία για σας και τις οικογένειές σας».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ