Τρίτη 25 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΟΜΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ
Ημερίδα για το Σύμφωνο Σταθερότητας

Ημερίδα διοργανώνουν την Πέμπτη 27 Γενάρη και ώρα 17.30, οι «Νομικοί για την Ειρήνη» με θέμα: «Το Σύμφωνο σταθερότητας για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη». Η ημερίδα θα «φιλοξενηθεί» στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας.

Εισηγητές στην ημερίδα θα είναι ο Αντώνης Αντανασιώτης, δικηγόρος, μέλος Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ, ο οποίος θα μιλήσει για το «Σύμφωνο Σταθερότητας». Η δημοσιογράφος Λιάνα Κανέλλη θα αναπτύξει στην εισήγησή της τις εξελίξεις από τη «νέα τάξη πραγμάτων». Ο Αγγελος Ρεμπής, τέως εφέτης, θα μιλήσει για «Τα δημοκρατικά δικαιώματα στο φως του Συμφώνου Σταθερότητας». Ο επίκουρος καθηγητής Ποινικού Δικαίου Αγάπιος Παπανεοφύτου θα αναφερθεί στην εισήγησή του: «Μειονότητες - Σύμφωνο Σταθερότητας». Ο διδάκτωρ Κοινωνιολογίας Δικαίου Δημήτρης Καλτσώνης θα αναφερθεί στις «Εξελίξεις στο Διεθνές Δίκαιο και Σύμφωνο Σταθερότητας».

Επίσης, παρεμβάσεις θα κάνουν ο πρώην πρόεδρος του ΔΣΑ Τάκης Παππάς, ο Ιορδάνης Προυσανίδης, δικηγόρος, ο Κώστας Τουμασάτος, δικηγόρος και η Χαρά Μαρούλη, μέλος γραμματείας της ΕΕΔΔΑ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ